Nachspiel med gruppesex og utroskap på Gardermoen

"Med hendene tar hun tak i hofta mi for å vise meg hvordan jeg skal vrikke meg, og vi kommrer veldig nært. Hun lukter godt, og det svarte og slette håret beveger seg etter takten hennes. Puppene hennes disser lett under skjorta, og jeg kjenner jeg blir opphisset. Victoria tar tak i handa mi, og tar seg en slurk av ølet mitt..."

Bent og jeg hopper av shuttlebussen foran hotellet vårt like ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi skal delta på en konferanse via jobben. Merker at jeg ikke er helt gira for en konferanse nå, og ville heller hatt en rolig helg hjemme sammen med samboeren min. Bent liker sånne arrangementer for han er veldig gira på å nettverke, komme seg bort fra familien litt og ta seg en øl (eller to) i lystige lag.

Vi går til resepsjonen og sjekker inn, og vi får rom rett ved siden av hverandre på tredje etasje. Det er en liten stund igjen til programmet starter, og Bent sier at han skal slappe av litt på rommet først og kanskje ta en dusj. Smart, tenker jeg, og gjør det samme. Det faglige programmet var helt OK, men ikke noe revolusjonerende. Etter at alt var ferdige første kvelden, går jeg og Bent sammen til restauranten for å spise og ta oss en bedre middag på firmaets regning. Siden det er et konferansehotell er det flere som er der i samme ærende som oss, men om andre tema.

Servitøren gir oss et tomannsbord ved siden av en større
gruppe med unge folk.

De kan ikke være mer enn rundt 20-25. Jeg og Bent, som begge er i 40-årene, merker at vi fort føler oss gamle når de på nabobordet skåler høyt. De er tydeligvis studenter som synes å få gratis mat og drikke er stas. Bent og jeg spiser middagen vår, og drikker to øl til maten. Bordet ved siden av oss skal til å gå, og en av de spør om vi ikke vil være med bort til baren og ta mer drikke. Bent sier OK, og ser på meg. Jeg nøler litt, men sier til slutt det er greit. – Blir bare en øl til, sier jeg.

Gjengen med ungdommer forteller at de kommer fra en ungdomsorganisasjon og at de er her på faglig samling. De spør oss om hva vi gjør, og vi forteller hvor vi jobber og hva vi jobber med. Når jeg kommer meg nærmere ungdommene, ser jeg hvor unge de faktisk er. De har kledd seg voksent og pent for anledningen, men de er fortsatt bare i starten av 20-årene.

Kvelden utarter seg, og min «bare en øl»-policy har forsvunnet for lengst. Det tynnes ut rundt oss etter som folk går og legger seg, men jeg, Bent og fire andre er igjen og tar flere øl sammen. De fire er en gutt, som jeg ikke helt husker navnet på, og så er det tre jenter. Tar meg i å tenke jentene er faktisk veldig unge, men det er utrolig pene. Den ene, som heter Victoria, er mørk og lang. I samtale kom det fram at moren hennes er fra Kenya, og faren er norsk. Hun andre, som heter Beatrice, er født og oppvokst på et sted på Vestlandet. Hun driver med turn, og er tynn og muskuløs og har rødt, krøllete hår. Den tredje og siste jenta, som heter Emi, har foreldre som er fra Japan, men de flytta til Norge da hun var veldig ung. Nå bor hun alene i Norge, mens foreldrene har flytta tilbake til Japan.

Hotellbaren stenger og ungdommene buer på spøk til
han som står bak baren.

Han bare løfter på skuldrene og peker på klokka. – Jeg har minibar på rommet. Vi kan jo ta nachspiel der, sier Bent. Ungdommene roper ja i kor. Den ungen gutten chanter «naken nachspiel, naken nachspiel» mens han pumper arma opp og ned. Jentene ler. Vi går mot rommet til Bent, og plutselig merker jeg at Victoria og Beatrice kommer løpende bak meg, og tar rundt meg fra hver sin side mens de ler. Masse energi de ungdommene, tenker jeg og ler for meg selv. Beatrice slår plutselig hjul foran oss, og går så direkte ned i en bro med hendene og føttene i bakken. – Wow, sier jeg og klapper. Hun reiser seg opp og bukker pent, som om hun deltok i OL.

Bent låser opp rommet med romnøkkelen, og ber oss holde støynivået nede for folk sover jo. Alle jentene hopper ned i den ene senga som er der, mens gutten tar den eneste stolen. Bent åpner han barskapet og tar ut drikkevarene. Jeg tar meg en øl, mens jentene åpner vinflaskene og deler seg i mellom. Bent og gutten tar seg også en øl hver. Emi tar fram mobilen og setter den ned i en bolle, og starter noe musikk. Jeg og Bent lener oss på arbeidspulten og ser på at jentene reiser seg opp og begynner å danse sammen og synge (surt) til låta. Bent dunker meg litt i siden og peker mot jentene. Formene deres synes enda bedre nå som de beveger på seg. Victoria og Emi er de mest formfulle av jentene. Emi er en del kortere, men hun har tatt det igjen med ganske vide hofter og medium store pupper.

Victoria er lang og tårner nesten over begge jentene. Hun har en flott og spretten rumpe, og jeg legger nå merke til at hun går uten BH. Puppene disser når hun danser, og jeg ser at de er ganske store og har en utrolig flott form. Beatrice er også veldig pen der hun står og danser med den stramt tonede kroppen sin. Rumpa er ikke så stor som de andre jentenes, men den er derimot tydeligvis beinhard av all treningen hun gjør. Bent hvisker til meg at hverken Victora eller Beatrice har på BH. Ser de bittesmå puppene til Beatrice gjennom den hvite skjorta og at brystvortene er litt erigerte.

Gutten på stolen roper igjen «naken nachspiel», og tar av seg skjorta. Han er smått muskuløs og har sixpack. Jentene ler og hoier mens gutten veier med skjorta si. Han går forbi sengen og begynner å danse sammen med jentene. Victoria stryker han over den nakne ryggen. Han vrir seg i en latter som en unge har. Victoria ser på meg med de mørke øynene sine, og signaliserer med fingeren at jeg skal komme og danse. Jeg smiler og nikker, men hun gir seg ikke. Emi går mot Bent, og tar tak i handa hans og drar han ut. Victoria gjør det samme med meg. Beatrice og den toppløse gutten danser tett, og hun slenger på hoftene mens hun tar seg til håret. Victoria prøver å vise meg noen dansemoves, men jeg bare tar meg til ansiktet for å vise at jeg skammer meg. Hun tar dem ned, og viser meg igjen.

Med hendene tar hun tak i hofta mi for å vise meg hvordan
jeg skal vrikke meg, og vi kommrer veldig nært.

Hun lukter godt, og det svarte og slette håret beveger seg etter takten hennes. Puppene hennes disser lett under skjorta, og jeg kjenner jeg blir opphisset. Victoria tar tak i handa mi, og tar seg en slurk av ølet mitt. Hun ser på meg mens hun gjør det, og jeg tar tak i midja hennes og trekker henne nærmere. Vi danser litt sånn en stund. Merker at det begynner å skje noe i buksa mi, og det risler i kroppen hver gang Victoria kommer borti det området med hoftene. Bent og Emi danser også tett, men størrelsesforskjellen er stor. Emis hode ligger mot brystkassa til Bent, som holder rundt skuldrene hennes og hun holder rundt midja hans.

Gutten og Beatrice danser veldig tett og har så og si nese mot nese. Begge har øynene igjen. Alkoholen har senka mine hemninger ganske mye, og jeg beveger den ene handa mi sakte nedover ryggen til Victoria og ned mot rumpa hennes. Hun ser opp og inn i øynene mine, men smiler ikke. Jeg stopper litt opp, men begynner igjen og nå har jeg hånden min på den ene rumpeballen hennes. Hun bare ser på meg og danser videre. Forbi Victorias hode, ser jeg at Bent stryker Emi gjennom håret og bøyer seg ned mot henne. Hun vrir hodet opp og møter han. De kysser mens de danser tett. Oppmuntret av Bents handlinger, gjør jeg det samme.

Ansiktene våre nærmer seg sakte og jeg blir møtt av mye og fuktige lepper, og en søkende tunge. Tar den andre handen ned på den andre rumpeballen, og klemmer til og masserer. Den stramme dongeribuksa hennes gjør at jeg kommer godt til, og kjenner rompas form. Trekker hun skjortene hennes fra buksa, og tar hånda mi opp ryggen hennes. Kjenner den silkemyke og varme huden hennes ved midja, og litt av ryggraden når jeg tar handen lenger opp. Den andre gutten og Beatrice har bevegd seg tilbake den eneste stolen, og gutten sitter foran henne mens han knepper opp skjorta hennes. Hun ser på og smiler. Hun lar skjorta falle ned armene, og jeg ser den nakne ryggen hennes. Aner et glimt av en liten sideboob, og jeg ser gutten stryker hendene opp over magen hennes og griper tak i puppene hennes.

Han reiser seg og de begynner å kysse intensivt.

Bent tar av seg på overkroppen foran Emi, og hun stryker den hårete brystkassa hans. Til å være godt oppe i 40-årene, har Bent en ganske stram og fin kropp. Må være all den jogginga han gjør. Emi står foran Bent og tar av seg på overkroppen, og hekter av seg BHen. De flotte og perfekt formede puppene hennes kommer til syne. Bent lar seg ikke vente, og tar tak i dem. Emi fniser. Han dytter henne bak i senga sånn at hun ligger på rygg. Munnen hans begynner å utforske overkroppen til Emi, og hun veksler mellom å fnise og puste tung. De blander seg med de smålydene Beatrice kommer med mens den andre gutten slikker henne på magen og på brystvortene mens de står. Victoria ser på meg, og jeg tar begge hendene og begynner å kneppe opp skjorta hennes. Hun holder øyekontakt hele tiden.

Den siste knappen går, og jeg ser antydningen til de store puppene hennes som henger litt ned som dråper. Tar hånden min og stryker mellom dem litt, før jeg dytter skjorten sakte til siden for å avdekke dem. Nå ser Victoria ned på puppene sine. Victoria har mørke brystvorter og en ganske liten areaola. Ser på dem en etter en, mens jeg stryker hånde min opp fra hofta hennes til rett under puppene hennes. Stryker opp over den venstre puppen med hånda mi, og ser at brystvorten blir stiv. Stryker så over den høyre puppen, og ser at brystvorten der også blir stiv. Det er vansklig å beskrive hvordan puppene hennes kjennes, men de er silkemyke, har god vekt til dem og de beveger seg lett når jeg tar i dem. Victoria ser opp på meg igjen, men jeg holder blitt litt igjen får å beundre puppene hennes.

Etter noen sekunder møtes blikket vårt igjen, og vi ser hverandre dypt inn i øynene. Bent har nå begynt å fikle med buksa til Emi, og holder på å ta den av henne. Hun ler og hjelper han. Buksa er av, og han slenger den fra seg like ved sengen. Så begynner han å kysse magen hennes, og området rundt øvre del av stringtrusa Emi har på seg. Hun holder i hodet hans og ler, for det er tydelig at det kiler litt. Bent ser på Emi mens han tar tak i øvre den av trusa, og begynner å dra den av. Ansiktet hennes blir alvorlig og hun ser på ham. Han drar litt til og det kommer til syne noe svart kjønnshår øverst, og han stikker nesen og munnen nedi det og kysser. Trusa blir dratt litt mer ned, men nå får han hjelp av Emi. Hun tar tak i trusa på sidene, løfter hofta lett og drar den ned over rompa. Deretter løfter hun beina opp i lufta og drar den av seg.

Fra siden av hodet til Victoria, får jeg et lite glimt av musa til Emi mens hun har lårene bakover. Hun har glattbarberte kjønnslepper og har det kun latt være en liten firkant øverst på musa. Bent tar tak i føttene hennes og ser på musa hennes i noen sekunder, før han nærmer seg sakte og begraver ansiktet i den. Beatrice og den andre gutten er i samme ærende, men der har gutten vært litt tidligere ute enn Victoria. Han står nå i boxershortsen, og det er tydelig at han er beinhard. Han dytter Victoria ned på senga sånn at hodet hennes er ganske nært Emis, og så tar han tak i buksa hennes og drar både trusa og boksa av i én og samme bevegelse.

Så tar han av seg boxeren sin, og kuken hans står
midt ut i rommet.

Emi snur hodet og ler når hun ser den godt trente gutten stå der med ståkuk som peker mote både hun og Beatrice. I sin store iver, tar gutten tak i begge beina til Beatrice og løfter dem i været og presser ansiktet mot utrimmede og rødhårige musa til Beatrice. Hun ler litt først, men blir fort alvorlig og lukker øynene. River av skjorta til Victoria, og begynner å kneppe opp buksa henne mens hun står. Hun står rolig først, men begynner å hjelpe meg. Når buksa er av, tar jeg tak i trusa og drar den ned. Victoria trer ut av den, og jeg dytter henne bak mot senga. Hun tar tak i meg, og ler for hun ser ikke hva som er bak henne. Legger henne rolig ned ved siden av Emi, og så begynner jeg å kysse og suge meg ved ned fra halsen hennes, over puppene som nå flyter ut til sidene, ned magen og så kjønnet hennes.

Hun har svart kjønnshår som er veldig krusig. Tar en hånd og stryker over den og rundt den på lårene, og ser opp mot Victoria som har løfta hodet og ser ned. Så beveger jeg hodet mitt mot musa hennes, og kysser kjønnsleppene og rundt der musa møter låret. Hun legger hodet tilbake og jeg hører hun sukker. Begynner å prøve å dele kjønnsleppene med tunga og munnen, for å undersøke hva Victoria liker. Finner etter hvert klitorisen og suger på den. Emi, Victoria og Beatrice sukker tung, og lager små stønnelyder om hverandre. Lyden i rommet tenner meg utrolig mye. Mens jeg slikker Victoria, tar jeg av meg buksene.

I sidesynet ser jeg Bent gjøre det samme. Ikke overraskende er Bent i samme situasjon som meg: beinhard. Bent beveger seg opp og ned musa til Emi før han bruker litt tid på klitorisen, og så arbeider han seg nedover igjen. Emi sukker lett hver gang, og jeg ser hun vrir på kroppen når Bent treffer et punkt hun liker. Munnen min har låst seg fast til klitorisen til Victoria, og jeg kjenner hvordan kroppen hennes sitrer når jeg beveger tunga og treffer et punkt som gjør ekstra godt. Ser opp mellom puppene hennes, og ser at de dirrer hver gang tunga beveger seg over klitorisen. Av og til ser jeg at hun løfter hodet og ser ned. Munnen hennes er åpen og jeg ser hun puster veldig tungt. Senga beveger seg plutselig mye, og jeg ser puppene til Victoria disse enda kraftigere. Det kommer et stønn fra Victoria, og så begynner senga å vugge taktfast. Jeg titter raskt opp og ser at den andre gutten har dytta Victoria lenger inn i senga, og satt seg på knærne ved siden av henne og holder lårene hennes opp og ut til siden.

Det er tydelig at han har penetrert henne, og er i gang med å bevege hoftene. Bent titter også opp og hva som ser, og han tar tik i Emi og dytter henne lenger inn. Det er nesten sånn at Emi og Victoria skaller, og de ler. Bent går opp i senga, tar tak i føttene til Emi og løfter de opp. Så går han mot henne med pikken rett og, og jeg ser at pikken hans glir inn mellom de glattbarberte og våte kjønnsleppene hennes. Emi stønner til når pikken glir inn. Bent justerer litt på kroppen, og drar Emi litt mer til seg. Så presser han lårene hennes ned sånn at rumpa hennes kommer mer opp. Så begynner han å bevege seg. I sidesynet seg jeg at rumpehullet hennes blir synlig, og at den glinsende pikken til Bent glir inn og ut av henne.

Ballene hans rører like ved rumpehullet hennes hver gang han tar den helt inn. Rumpehullet hennes trekker seg lett sammen hver gang han dytter seg inn, og jeg ser musa hennes utvide seg hver gang han trekker den ut. Victoria ser ned på meg mens jeg slikker, og så bort på de andre. Så tar hun et hopp bak i senga, og henter meg opp. Jeg følger etter, og presser lårene hennes så langt bak og til siden jeg klarer og setter pikken min like ved musa hennes. Jeg trekker forhuden litt tilbake, og dytter den litt mot kjønnsleppene hennes for å lete etter det rette steder. Victoria ser på meg og stønner litt i det jeg putter den inn, og jeg kjenner varmen hennes. Jeg jukker inn og ut av musa til den svarte skjønnheten mens jeg lener meg fram og tar tak i hvert og et bryst, klemmer de og suger på brystvortene hver sin gang. Victoria tar tak rundt hoftene mine og presser meg mot seg hver gang jeg støter inn i henne.

Rommet fulles av lette stønn, våte lyder, tung pust og klaskelyder.

Ser meg rundt i rommet og ser Beatrice og den andre gutten er i full gang. Gutten ser raskt på meg, men ser tilbake på Victora og så Emi. Det er tydelig at han konsentrerer seg om oppgaven. Emis pupper disser opp og ned hver gang Bent støter inn i henne, og hun ligger med øynene igjen og munnen åpen og lager smålyder. Victoria gjør det samme, men hun åpner øynene av og til for å se på meg mens hun stønner lett. Kjenner at Bent beveger seg mot meg, og Emi følger etter. Nå ligger Emi og Victora veldig nært, og jeg skjønner raskt hvorfor. Bent ser på Victoria og hvordan puppene hennes duver hver gang jeg støter hardt i henne. Hun åpne øynene, og ser at Bent ser på henne. Han signaliserer med hendene og spør om han får ta på henne. Victoria ser på meg, og så tilbake på Bent og nikker lett. Handa til Bent går sakte mot den nærmeste puppen til Victoria, og tar i den, stryker den, beveger seg over brystvortene og areolaen hennes.

Musa hennes strammer seg til når Bent gjør det, og jeg hører at Victoria stønner litt ekstra høy og puster mye tyngre. Victoria har ikke sluppet blikkontakt med Bent under hele tiden. Jeg ser bort på Emi, og ser at hun ser på meg og så hva Bent gjør. Jeg signaliserer om det er greit at jeg tar på henne, og hun nikker og smiler. Lener meg litt over og tar godt tak i den nærmeste puppen hennes. Jeg stryker den, holder den, tar to fingre på brystvorten og stryker rundt areolaen hennes. Hun begynner også å sukke veldig tungt, og øynene glir igjen. Beatrice og den unge gutten skifter stilling. Han får henne opp på alle fire, og dytter henne litt innover. Beatrice og Emi er nå nesten ansikt til ansikt. De ser på hverandre og fniser. Gutten tar tak i den ene rumpeballen til Beatrice, og jeg ser den andre styrer pikken rett inn i musa hennes. Beatrice stønner til ganske høyt når han kjører den inn raskt og med kraft. Bent hysjer på henne, og hun ler stille.

Gutten begynner å kjøre hardt på, og klaskelydene og stønningen fra Beatrice øker. Bent legger hånda på bakhodet til Beatrice og presser henne lett ned mot ansiktet til Emi. Hun ser på ham, og så beveger hun seg litt ned. Emi ligger med øynene igjen, men merker når pusten til Beatrice og stønningen hennes kommer nærmere. De ser på hverande, og Bent dytter litt til for å gi hint om at han vil se dem kysse. De kysser lett hverandre på munnen, men så begynner de å le. Det er tydelig de ikke helt vil det. Victoria begynner nå å lage enda mer lyder og stønner enda høyere, men fortsatt er det ganske lavt. Jeg økter takten og Victoria lager mer lyd. Kjenner at Bent prikker meg på skulderen. Jeg snur hodet mot ham, og han signaliserer at han vil bytte. Han prikker Emi på lårene sånn at hun åpner øynene, og så prikker han borti Victoria. Han siganliserer igjen at han vil bytte. Victoria ser på meg, på Emi og så på Bent. Emi gjør det samme. De ser på hverandre, og så nikker de samtykkende.

Ser at Bent trekker ut den stive kuken av Emi, og at det
drypper kåte safter fra den mens den beveger seg opp og ned.

Rundt kjønnet til Emi er det vått. Jeg tar tak i låret hennes, trekker meg ut av Victoria og bytter plass med Bent som står bak meg. Bent tar tak i knærne til Victoria, holder tak i kuken sin og trekker forhuden litt tilbake før han sakte presser den inn. Jeg ser på mens han nå knuller Victoria hardt, og som jeg for noen sekunder siden var inni. Titter raskt ned på Emi som ser på meg, og jeg gjør det samme. Holder henne på det ene kneet, tar tak i pikken min og drar forhuden litt tilbake og pressen den inn mellom kjønssleppene hennes. Hun stønner når den glir inn, og jeg tar tak i den ene puppen hennes. Beatrice og den andre gutten bytter stilling igjen, og han legger seg ned med hodet vekk fra meg. Staken han glinser og den står rett mot taket. Beatrice setter seg på skrevs over han med rompa mot meg, lener seg bak og tar tak i pikken hans og fører den inn i seg.

Fra der jeg står på knærne og knuller Emi, har jeg fullt innsyn. Rumpehullet til Victoria er smått rosa, og kjønnsleppene er også litt rosa. Det stive og rødlige kjønnshåret hennes går hele veien fra kjønnsleppene og til og rundt rompehullet hennes. Hun er en som ikke steller hagen sin. Hun slipper pikken hans, og jeg ser den glir inn mellom kjønnsleppene sine. På vei inn ser jeg at hun strammer rumpehullet lett, og på vei ut ser jeg at kjønnsleppene drar mot pikken hans. De øker takten, og det kommer lette klaskelyder og en del stønning. Hun lener seg fremover og kysser han, og jeg får enda mer innsyn i at pikken glir inn og ut. Lener meg fram og tar tak hver av rumpeballene hennes. Hun snur seg for å se hvem det er, og så smiler hun mot meg. Hver gang gutten støter inn i henne, ser jeg at den stramme rumpa hennes disser. Stryker og kliper lett litt til, før jeg stryker en finger over rumpehullet hennes.

Hun stønner til enda mer. Stryker rumpeballene en gang til, og fører fingeren på rumpehullet hennes og presser lett. Beatrice lager en lys stønnelyd, og jeg kjenner rumpehullet trekke seg sammen. Ved siden av meg hører jeg at Bent begynner å grynte, og at Victoria gjør det samme. Hun stønner høyere og lukker øynene og kliper tak i sengetrekket. Ser ned på Emi som ser på dem, og jeg tror synet av at de holder på å komme gjør at hun også gjør det. Musa hennes klemmer rytmisk, og jeg ser at øynene hennes blir ufokuserte. Små muskler begynner år rykke i ansiktet, og hun begynner å grynte og stønne enda mer. Pikken min går nå inn og ut av musa til Emi raskere enn før, og jeg kjenner jeg også er nært ved å komme. Øker takten helt til jeg kjenner at jeg kommer.

Emi hikster lett og jeg kjenner det strammer seg enda mer.

Bent lager noen rare lyder, og jeg ser at Victoria rygger til og løfter hodet mens hun har øynene stramt lukket og munnen åpen. Hun lager ingen lyd, men det er tydelig er orgasmen er her. Emi roer seg, og jeg merker at jeg rir den siste orgasmen. Jukker saktere og saktere før jeg stopper helt opp. Bent lener seg over Victoria, og har hodet mellom puppene hennes og puster ut tungt. Hun har hendene rett opp og ut, og jeg hun også prøver å få tilbake pusten. Emi ligger med øynene igjen og puster tungt hun også. Beatrice og gutten henger tydeligvis etter, men det er ikke lenge igjen til de kommer. Beatrice, som til nå har vært den som lager mest lyd, stønner ganske høylytt og gutten gjør det samme. Jeg ser at gutten tar tak i hoftene hennes, og støter hardt og fort. Så ser jeg at pungen hans trekker seg sammen, og det pulserer i urinrøret hans under pikken. Det er tydelig at orgasmen er her, og sæden flyter ut. Victoria dirrer litt, og synker sammen over den andre gutten.

Trekker meg ut av Emi, og reiser meg opp og strekker ut beina. Går på badet og henter en handduk som jeg først bruker på pikken min og så gir jeg den til Emi. Hun ligger på ryggen og skrever mens hun først tørker musa og så helt bak. Hun reiser seg, finner klærne sine og begynner å kle på seg. Bent trekker seg ut, og lener seg mot skrivebordet. Pikken hans pumper seg sagte ned og blir slapp. Victoria tar tak i håndduken, og tørker seg og slenger den mot Beatrice som nå reiser seg fra gutten og jeg ser pikken hans gli ut av henne og det rinner ut litt sæd. Hun tar handduken og tørker seg, og kysser gutten lett før hun begynner å samle sammen klærne sine. Emi har nå fått på seg trusa, og går bort til Victoria og hjelper henne opp.

– Hva har vi gjort? Vi har jo kjærester!, hører jeg Emi hviske lavt og nært ansiktet til Victoria mens hun gestikulerer. Victoria holder begge hendene opp mot ansiktet og sukker tungt. Hun samler sammen klærne sine og kler på seg. Beatrice og gutten ler mens de kler på seg. Bent er tydeligvis ganske trøtt og vil få alle ut av rommet sitt. Jeg misunner ikke Bent som må sove i den sengen som nå er full av våte flekker etter oss. – Kan vi holde dette mellom oss, sier Victoria. Bent nikker sakte og med en slags nedstemthet. Han er jo gift. Jeg nikker også, og får dårlig samvittighet selv. Jentene og den unge gutten går, og vi hører de diskutere stille, men heftig mens de går ned gangen.

– God natt, sier Bent og ser på meg. – God natt, sier jeg og samler sammen klærne mine, kler på meg og går ut. Mange timer søvn ble det ikke fordi vi holdt på så sent, og så lenge. Våknet på rommet mitt, gikk på badet og dusja vekk det som hadde størkna av jentenes safter i kjønnshåret mitt. Pussa tennene mens jeg så meg selv dypt inn i øynene. – Du har jo samboer, din fjott, sier jeg stille til meg selv før jeg slenger tannkosten i toalettmappa, tar den med meg og slukker lyset på badet.

I respesjonen ser jeg en ganske sliten Bent som betaler for minibaren. Han ser på meg, og så bare går han ut og hopper på shuttlebussen tilbake til flyplassen. Venter litt til han går før jeg går bort til resepsjonisten og leverer fra meg romkortet. Ser meg rundt for å se om jeg får øye på jentene, men det dukker ikke opp noen. Vurderer om jeg skal ta siste dagen med konferanse, eller om jeg skal gjøre som Bent og komme meg tilbake til Oslo. Jeg velger det siste.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: