Uventet besøk

"Det blir helt stille i rommet. Berusede blikk blir vekslet mellom parene, og stillheten blir helt inntens. Skal vi virkelig gjøre dette, tenker alle sammen. Jessica bryter endelig stillheten. "Vet dere hva, hva som skjer her ikveld - blir her..."

Morgensolen sendte varme solstråler inn kjøkkenvinduet. Mari var bare iført en stor, hvit skjorte. Hun kjente solen varme opp de nakne beina hennes gjennom vinduet. Hun brygget seg en kopp kaffe og nøt den samtidig som hun betraktet utsikten. Stirret ut over Bergen by.

Borte ved Nordnes flyttet hun under jusstudiet inn med en venninne i en falleferdig leilighet. Allikevel var det kanskje de beste årene i hennes liv. Filmkvelder, fester, intens eksamenslesing, one-night stands med studiekamerater.

I nabobygget bodde det en guttegjeng de ofte vorset med, hun kjenner det krible litt i magen når hun minnes en sen kveld hvor hun og venninnen var rotet bort nøkkelen til leiligheten og måtte dele seng med alle tre guttene. Ikke at de tre guttene delte samme seng til vanlig, men når de fikk to vakre jenter oppi den så ville alle sove der.

Blikket til Mari sveipet videre over byen hun var så glad i.

Borte ved Johanneskirken flyttet hun inn i en bygårdsleilighet med sin første kjæreste. Mari hadde hele livet trodd hun var hetero, men Jessica viste seg å være unntaket. De traff hverandre på en konferanse, og det hele utspilte seg som en spansk såpeopera. Lidenskap, utrolig sex, intens kjærlighet. Det ble slutt etter et halvt år, som det så ofte blir i forhold bygget på pur lidenskap og ingen kommunikasjon.

Mari blir dratt ut av mimringen sin av en hånd som strekker seg rundt midjen hennes og trekker seg inntil seg. Det var Håkon, hennes forlovede. Hun holder kaffekoppen sin stødig fast med begge hendene slik at hun ikke søler når han trekker seg til seg. Han legger hodet sitt på ene skulderen hennes, og hun kjenner det myke, mørke håret hans stryke mot kinnet sitt. Hun lener hodet sitt mot hans. "Hva tenker du på?" Spør Håkon. Fortsatt litt morgengroggy i stemmen.

"Ingenting spesielt, hva er planen idag?" Dette var første gang de begge hadde fri på lenge, og de var snakket om at idag måtte de dyrke forholdet litt. "Jeg tenkte, hadde det ikke vært gøy å bare dra en tur på byen? Slik som i gamledager" Svarte Håkon med et lurt smil om munnen. Det var ikke rart han hadde et lurt smil om munnen, før i tiden var de faktisk et radarpar.

De hadde hatt en greie i en evighet, men ingen av de var ute etter noe seriøst.

Hele forholdet deres bestod bare av "Ute?" meldinger etterfulgt av overnattingsbesøk og heftig sex, frokost på morgenen og en hadeklem etterfulgt av ingen kontakt før neste bytur. Dette endret seg etter 30-årsfeiringen til Håkon. Han forteller historien som at det var en alarmstyrt lysbryter som slo seg ut dagen han bikket 30. Der ligger han ved siden av henne, han var tryglet om å få komme innom en tur etter å ha vært ute til langt på natt med kompisgjengen, og hun var ikke vond å be.

Men der ligger han, og stirrer på denne litt yngre enn han, smarte, frekke og ikke minst utrolig nydelige kvinnen ved siden av han, og tenker - hun må jeg ha. Og slik fikk han det. Han tvang henne med på date etter date, og bombaderte henne med romantiske overraskelser helt til hun falt for han. Og kanskje var det bare det at de var en god match, eller det at de var god til å pleie forholdet, men nå tre år senere var de fortsatt stormforelsket.

"Hmm ja kanskje det! Vors her?" Svarte Mari, positiv og blid som alltid. "Ja jeg kan invitere Henrik på vors, så får vi kanskje endelig møte denne nye mystiske kjæresten hans?" Kontrer Håkon med. "Haha, jeg begynner å tro at hun ikke eksisterer. Men ja spør om Henrik vil være med, kjekt det!" Håkon gikk for å handle, og Mari stod igjen å fullførte kaffekoppen sin mens hun nøt utsikten fra Skansen. En utsikt de var betalt dyrt for, 12 millioner var prislappen for den. Men den var verdt det. Hun kjente en kriblende følelse bygge seg opp i magen, en kombinasjon av å se ut over alt det ville hun hadde opplevd - og kanskje litt spenning for hva som kom til å skje i kveld?

Mari står på badet og fester i øredobbene når det ringer på døren.

Hun skynder seg å kle på seg å småløper ned mot døren, og Håkon følger rett bak. De åpner døren og der står Henrik med et stort glis og en flaske rødvin strekt ut mot dem. "Ser du, jeg sa jo det var en fantasikjæreste" Sier Mari tergende. "Ha-ha, hun glemte bare vesken i bilen. Se - der kommer hun!" Svarer Henrik og peker mot en kvinne. Mari kjenner alt blodet i kroppen gå opp mot kinnene sine, og hun klarer ikke holde munnen igjen av sjokk.

Der i oppkjørselen kommer det gående en kvinne iført en inntettsittende, rød kjole. Hun har ben lange som modeller, men i motsetning til modeller et varmt, skjønt og innbydende ansikt. Krøllete, langt og mørkt hår ned til rumpen. Fem år etter et smådramatisk brudd, det var Jessica.

Håkon serverte middagen og kunne ikke unngå å legge merke til den småkleine stemningen. "Hva driver du da med Jessica?" Spør han. "Jeg er jurist, eh. ja." Svarer hun "Nei mener du det? Mari også! Kjenner dere hverandre eller? Er ikke så mange av dere i Bergen vel" Svarer Håkon fornøyd, han visste av erfaring at advokater elsker å snakke om advokatting. Så nå er stemningen reddet. "Ja, nei eller altså, ja. Vi kjenner hverandre. Eller før, men ja." Svarer Mari, alle merket nølingen i svaret hennes.

"Okei, hvorfor så unnvikende? Har det vært en jobbfeid eller hva?" Spør Henrik, alltid så direkte. Mari og Jessica ser på hverandre, prøver å bli enig via blikket hvordan de skal komme seg gjennom denne kvelden. Jessica bryter blikkontakten og ser Håkon inn i øynene og svarer: "Morsom historie, Mari og jeg var faktisk kjærester - helt til hun ikke klarte å holde seg til en person".

Mari smeller bestikket i bordet slik at alle
tre snur seg mot henne litt smått i sjokk.

"Hei! Altså, nå var det ikke sånn at du var så jævlig trofast heller!" Både Håkon og Henrik skvetter litt, det var ikke ofte Mari dro frem et banneord. Det blir helt stille rundt bordet. Håkon innser kvelden mest sannsynlig et ødelagt, og finner frem en flaske med cognac og fire glass og heller på. "Jaja, om vi ikke skal ha det hyggelig ikveld så kan vi iallefall bli full!" Henrik skrattlo av kommentaren til Håkon, Jessica og Mari stirret ned i tallerkenene sine. Timene går, og etter flere flasker vin og glass med cognac løsner faktisk stemningen litt.

Mari og Jessica utveksler hyggeligheter, som hvordan jobben går og hvordan det går med familien og andre siviliserte saker. Håkon finner frem et spill han og Mari fikk til jul. "Okei okei okei, nå må vi få opp stemningen litt hvis vi ikke skal sovne i taxien på vei til byen. Aner ikke hva dette går ut på men tror det er en drikkelek" sier Håkon og viser frem en rosa kortstokk. "Trekk først du Henrik" sier han og strekker bunken med kort ut mot Henrik. Henrik leser høyt "Nei men herregud, går vi på ungdomsskolen igjen? Det står "Gi et kyss til den diggeste i rommet"". "Nei faen, jeg trodde det var drikkelek" roper Håkon høylytt for å poengtere at han faktisk trodde det, samtidig som han prøver å hente kortstokken tilbake.

"Neineinei, nå har du satt igang noe greier så nå fullfører vi. Gi deg. Gå vekk!" Svarer Henrik lekent. "Hmmm.. diggest. i. rommet. hmmm" Alle i rommet ler litt, og Jessica himler med øynene samtidig som hun smiler. Mari blir dratt tilbake til fortiden av smilet hennes. Henrik lener seg mot Jessica, "Jeg tror..." før han snur seg mot Mari "at det må bli..." Mari vifter med nevene og vrir seg unna han mens hun ler "deg!" sier han mens han tar tak i fjeset til Håkon og gir han et vått kyss på munnen.

Alle skrattler, og Henrik er fornøyd med å endelig ha løsnet stemningen.

"Okei din tur Mari". Mari reiser seg for å trekke et kort, hun sjangler litt etter alle vinglassene og kjenner promillen gå til hodet på henne når hun reiser seg. Hun slenger seg ned i sofaen igjen og leser høyt: "Okei, ehm, la den til høyre for deg kysse deg på halsen" Hun snur seg mot Håkon som sitter til høyre for seg, nei vent. Hun var satt seg på en ny plass i sofaen etter at hun hentet kortet. Det var ikke Håkon sitt blikk hun møtte, men Jessica sitt. Jentene så hverandre nølende. "Herregud dere har gjort verre ting før, få det på!" Smalt det fra Håkon.

Begge to fniste litt, før plutselig Mari kjente et vått kyss på halsen. Det tok Mari så på sengen at hun instinktivt lukket øynene og lente hodet litt bak, og til og med et lite stønn slapp ut av leppene hennes. Alle merket det, og Jessica tørket munnen sin og satt seg fornøyd tilbake i sofaen og trakk et nytt kort. "La den eldste i rommet slikke/suge deg - jippi det er jo deg det Henrik, du kan få ta det når vi kommer hjem" leste Jessica opp og la kortet ifra seg. Henrik og Håkon ler og ser i bakken, og Håkon så spørrende på Mari.

"Hva er det?" Spør begge jentene i kor. "Håkon er født i Mars, jeg er født i April. Det er Håkon som er eldst." Det blir helt stille i rommet. Berusede blikk blir vekslet mellom parene, og stillheten blir helt inntens. Skal vi virkelig gjøre dette, tenker alle sammen. Jessica bryter endelig stillheten. "Vet dere hva, hva som skjer her ikveld - blir her. Også får endelig Mari igjen for all utroskapen hennes, eller hva?" Mari vet ikke hva hun skal si. Alt hun vet er at trusen hennes er klissvåt av tanken på hva som kan skje videre, og at hun pirrer av kåtskap. "Kjør på." Smeller det fra Mari.

Håkon beveger seg mot Jessica, og kikker
hele tiden etter bekreftende blikk fra Mari.

Men han ser det på henne, hun vil det. Mari nikker, og Håkon stiller seg på knær mellom beina til Jessica og drar sakte av henne trusen. Han drar opp kjolen hennes til magen, posisjonerer henne på kanten av sofaen og legger munnen sin over fitten hennes. Også går alt sammen på instinkt. Han kjenner fitten svelle i munnen, og at den blir våtere og våtere og våtere. Jessica mister kontroll over kroppen, og ligger med hodet bøyd bakover og bare stønner.

"Jeg klarer ikke mer, min tur min tur min tur" sier Henrik og trekker et nytt kort, "Du trakk jo først, det er Håkon sin tur" svare Mari leende. "Jeg bryr meg ikke" svarer Henrik tergende og begynner å lese høyt, samtidig som Jessica prøver å holde stønningen sin tilbake. "Finn noe spisende på kjøkkenet, og bruk det på en kreativ måte på valgfri person". Henrik spurter inn på kjøkkenet og river opp skapdører. Han kommer tilbake med en flaske krem helt vill i blikket. "Kle av deg Mari. Du aner ikke hvor lenge jeg har ventet på å si det" sier han med et stort glis om munnen. Mari lystrer. Håkon slikker fortsatt Jessica og de er begge helt fortapt i øyeblikket.

Mari ligger nå kliss naken på sofaen rett ved siden av slikkeøkten. Brystvortene hennes er helt harde, og puppene strutter. Henrik drar sprer bena hennes til side og posisjonerer seg imellom de. Han legger en stripe med krem langs halsen hennes. To dotter på brystvortene, og en lang stripe fra navelen ned til klitoris. Også begynner han å spise fra toppen og ned. Mari er helt i harnisk. Hun ligger med hodet til siden og ser bort på sin forlovede spise sin ekskjæreste, herregud så digg de ser ut. Samtidig som hun kjenner tungen Henrik jobbe seg fra halsen til magen og endelig til fitten.

Der ligger de, to ekskjærester, som blir
spist av hverandre sine menn.

Mari stopper Henrik og løfter han opp i stående stilling. Hun begynner å fikle med beltespennen hans samtidig som hun går inn for et dypt kyss. Han skjønner hva hun vil og hjelper fort til med å få av seg buksen. Bokseren faller til bakken, og en knallhard kuk spretter opp. Dette får Jessica og Håkon også med seg og nekter å utebli fra moroa og gjør det samme. Håkon og Henrik ligger seg oppå hverandres kjæreste og synkront entrer de to sprengkåte jentene. Et felles stønn høres fra alle fire. Også begynner det.

De bytter både stillinger og partnere, og det ser ut som et program på Discovery. Ingen hemninger, bare helt vill sex. Under hele økten holder Mari og Jessica blikkontakt. Stemningen mellom de er nå så intens at de føler at hele rommet skal eksplodere. Begge to tenker det samme. Med en gang disse to kommer, så er det meg og deg baby. En siste runde. For gamledagers skyld. Henrik fyller fitten til Mari med sæd, og rett etterpå kommer Henrik inni Jessica. De ler litt, og spøker med hvor tidig det hadde vært om det var nå de endelig skulle klare å bli gravid, hvor mye rot det hadde blitt.

Henrik og Håkon kler på seg bokseren og sitter seg vedsiden av hverandre i sofaen for å hovere hva de hadde fått til. Mari lå igjen klissnaken og full av sæd inni seg på gulvet, og Jessica på sofaen. Jessica reiser seg og går selvsikkert mot Mari. Mari ligger fortsatt å hiver etter å få pusten igjen. Hun sprer bena til Mari og legger seg imellom de. Endelig, som to magneter som har lagt alt for nærme hverandre i hele kveld og ventet på å møtes, går Jessica inn for et kyss.

Mari lar tungen sin vandre rundt den
myke jenteleppen før hun glipper den inn.

De ligger lenge slik på den kalde parketten og bare kysser dypt og gnir fittene sine mot hverandre. Mari kjenner sæden til Håkon renne ut fra fitten til Jessica og mellom bena sine. Nå holder hun på å dø, alt hun vil er å komme. Og hun vet Jessica klarer det best av alle. Håkon og Henrik sitter helt stille i sofaen og bare beundrer. Helt målløse av det de ser.

Jessica begynner å gni dypere og hardere mot Mari, dypere og hardere, dypere og hardere. Så raskere, og raskere og raskere. Mari kjenner puppene deres gni mot hverandre i rytme til pulingen samtidig som de kliner. Det kjennes ut som det blir for mye for hun, hun vet ikke hvor hun skal gjøre av seg. Jessica bryter kysset, og Mari kjenner hun jobbe seg ned mot øreflippen. Pusten til Jessica er kåt og hun stønner hun inn i øret. Mari skjelver av kåtet. Så jobber hun seg det mot halsen. Og da kommer Mari så hardt at hun skriker.

Krampene går ned gjennom beina og Jessica lurer inn en fing i Mari for å kjenne på sammentrekningene. Følelsen av fitten til Mari som klemmer rytmisk over fingrene hennes og fittene deres som gnir mot hverandre gjør at det kommer for Jessica og. De to jentene ligger der å kommer i det som føler som en evighet. Henrik og Håkon måper fra sofaen. "Siden det ikke ble noe bytur på oss, kan ikke vi sove hos dere også tar vi runde nummer to når de to guttene i sofaen der er harde igjen?" Sier Jessica med et stort, lurt smil og munnen. "Å bli hard igjen er allerede ordnet, håper dere er klar for runde nummer to NÅ" Svarer Håkon.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: