Høstbesøk

"...Vi sier ikke så mye. Det ligger i luften hva begge vil. Hva begge ønsker. Så når du kommer mot meg, presser meg mot veggen og krever kyssene mine så er det umulig å ikke dra deg enda nærmere, kreve mer av deg, kreve munnen din..."

Det er en sånn ufyselig høstdag. Det har regnet i hele dag, vinden har ult og det er ganske mørkt. Jeg har bare kost meg inne, tatt en god varm dusj, faktisk fyrt litt opp i peisen og tent noen stearinlys. Funnet frem ei skål med sjokolade og noen favoritter av smågodt. Når det ringer på litt utpå ettermiddagen er første tanken at jeg ikke ønsker besøk, men jeg åpner likevel.

Glad for å se deg. Kom inn. Du tar av deg de fuktige ytterklærne. Vi sier ikke så mye. Det ligger i luften hva begge vil. Hva begge ønsker. Så når du kommer mot meg, presser meg mot veggen og krever kyssene mine så er det umulig å ikke dra deg enda nærmere, kreve mer av deg, kreve munnen din. Hendene mine jobber på automatikk. Åpner buksa di, drar opp skjorta, finner naken hud. Utålmodig. Hendene dine løfter kjolen min, finner bare naken hud. Hendene våre kolliderer når jeg tar av deg skjorta samtidig som du tar av meg kjolen min. Avslører all min nakenhet.

Jeg holder øyekontakt med deg samtidig
som jeg senker meg ned for å ta av deg buksen helt.

Får bekreftet mistanken min om at du heller ikke hadde undertøy på deg. Tuppen din glinser og jeg klarer ikke la være å smake når jeg er i rett høyde. Tar hele den deilige staken din i min munn, så langt som jeg kan og suger sakte ut. Får med meg hver eneste deilige dråpe og kjenner hvordan du hovner enda mer opp. Får av deg klærne. Vi står nakne i gangen, kåte. Og alt vi sier til hverandre er hei. Jeg tar deg med inn på soverommet, du stopper meg og krever munnen min igjen. Hendene våre krever kroppene til hverandre. Det er en råskap over bevegelsene. Det er nakent begjær for hverandre.

Du fører meg bort til sengen og jeg havner på rygg med deg over meg. Tunga di smaker på hele meg. Etterlater en våt sti nedover kroppen min. Du smaker på brystene mine som om det var første gang. Småbiter. Suger. Hver eneste bit av dem. Jeg kjenner at fitta mi reagerer på det. Du smaker deg videre ned. Sprer bena mine og overrasker med å omfavne klitten min med munnen din. Suger helt passe. Lar tunga din gli rundt. Så godt. Du stopper opp. Lar en finger gli nedover, finner veien inn i den veldig våte grotta mi. Fører den inn, når den kommer ut glinser den. Du bøyer deg frem og lar meg smake. Jeg suger deg på lik linje som om det var pikken din jeg hadde i munnen. Tror det fungerer for du ser på meg om jeg er usikker på om det er et spørsmål eller en befaling når du sier 69.

Du legger deg over deg og jeg får den deilige
pikken din i munnen min.

Kan kose med den. Smake. Lar neglene mine kose seg med pungen din samtidig som jeg varierer når jeg suger. Det er mye mer intenst enn når jeg suger deg ellers. Mulig det også har noe å si at du gjør så mye godt med fitta mi. Hendene dine, tunga di. Munnen din. Du forsyner deg. Smaker, biter, jeg bare nyter. Du kjenner hvor godt det er på bevegelsene på pikken din. Kjenner at jeg suger mer intenst. Og krampene mine når jeg kommer i en hard, deilig orgasme er bare din fortjeneste. Jeg kjenner du liker det. Kjenner precum i munnen min.

Idet de siste krampene tar meg endrer du stilling. Du forlater meg og setter deg i senga ved siden av meg. Atter en gang er jeg usikker på om det er et spørsmål eller en befaling. Spiller ingen roller for jeg setter meg på deg. Trer den deilige hovne kuken inn i fitta mi som fremdeles er veldig våt og preget av orgasmen. Jeg begynner å ri deg. Brystene mine får oppmerksomheten din. Du fortsetter å smake, bite og massere mens jeg rir deg.

Så nært. Så godt.

Du kjenner hvordan presset bygger seg opp. Kjenner hvordan bevegelsene mine gjør det bedre for deg. Kommer snart stønner du. Jeg fortsetter rittet. Du er utålmodig og hjelper til med rytmen til du kommer. Hardt. I meg. Jeg kjenner krampene dine. Ser nytelsen din. Trekker meg av deg. Får pusten min også igjen. Må du dra? Tenkte vi kunne flytte oss til sofaen, spise snop og kanskje finne på noe mer gøy i kveld?! Har ingen annen plass jeg må være er svaret ditt.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: