Produkter og nyheter

Disse romantiske produktene må du se!

Denne uken har vi satt fokus på romantikk og romantiske øyeblikk. Og hva passer da bedre enn å skrive litt om en av våre mest eksklusive serier; YESforLOV. Dette er en eksklusiv, sofistikert serie som inviterer til romantikk, flørting og herlige intime stunder. Er du på utkikk etter spennende tilbehør på soverommet, eller en romantisk gave er YESforLOV midt i blinken.

Franske fristelser

Serien består blant annet av friske, spiselige massasjeoljerkroppspudder som gir kroppen både sommerlig glød og smak, hinde and seek-kit – som er sommerens «must-have», varmende glidemiddel for ulik nytelse, romantisk duftspray til sengetøyetmassasjeglid og mye mer.  Dette er luksuriøse produkter som har sin inspirasjon fra kosmetikkbransjen og produktene selges både i parfymerier og erotiske butikker i utvalgte land i Europa.

YESforLOV Hide and seek-kit
YESforLOV spiselig kroppspudder

For alle intime stunder

Den franske produsenten ønsker å endre måten vi oppfatter seksualitet på. Målet deres er å ha en langvarig, positiv innvirkning på de mest private og dyrebare delen av folks liv, men samtidig respektere det som gjør hvert individ unik. YESforLOV-serien ble til for å forbedre dine seksuelle og romantiske opplevelser, ditt velbehag og din kreativitet. Dette er en stilfull kolleksjon av produkter som tar vare på huden, kroppen og ikke minst nytelsen, og som kan brukes før, under og etter, og i alle erotiske og intime tilfeller.

Alle produktene kommer i flott, luksuriøs forpakning, og innholdet svarer til utseendet. Nytelse er et svært privat spørsmål, og svaret er «JA». Start hver dag med en hyllest til deg selv og din kropp, og ta vare på kroppen helt fra du kommer ut av dusjen om morgenen til du glir inn i sengen om kvelden.

Nyt en fransk-inspirert vår, og krydre dagene med herlige dufter, pirrende tilbehør og erotisk lek. Kombiner dine favoritter i serien, og krydre samtidig hverdagen med noen nye strømper, truser med fransk åpning og kanskje et spennende leketøy. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *