Nyheter

Bli med på innspilling med Topp!

Har du noen gang lurt på hvordan det er å jobbe i Kondomeriet? Det skal magasinet Topp finne ut av! I neste episode av webserien «Topp tester yrker» skal utsendte fra Topp, Helén teste ut hvordan det er å jobbe i en av våre butikker. Som en del av arbeidsdagen skal vi hive Helén i ilden hvor hun etter litt opplæring skal være med å holde et Toyparty i butikken etter stengetid. MEN, og her kommer den store utfordringen! Vi trenger deltagere til Toypartyet!  Partyet er kun for kameraet, men vi trenger å ha litt folk i butikken slik at Helén får oppleve hvordan det er å holde et ekte Toyparty hos oss. Kunne du og kanskje en venn tenkt dere å komme? Innspillingen er allerede i morgen fra 20.00-21.00 ca og alle som kommer får en liten goodiebag som takk for at de stiller opp. Under innspillingen trenger man ikke å si noe da fokuset skal være på Helèn.

Syntes du dette hørtes spennende ut? Send en kort mail til dorthea@kondomeriet.no for å melde deg/dere på. Dette blir supergøy!

De som stiller må samtykke til at Topp kan bruke opptaket da det vil bli vist i sosiale medier og på nett. Man kan se første episode her:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *