Produkter og nyheter

Pride – Fortsett festen på soverommet

La den store festen for mangfold og skeiv kjærlighet få en verdig avslutning på soverommet! Her får du våre beste tips for å skape litt ekstra fyrverkeri til sengs ved bruk av sexleketøy, uansett legning… Hurra!

Sexleketøy for alle
Årets Oslo-Pride nærmer seg slutten, og vi i Kondomeriet har feiret med å stå på stand i pride-parken. Makan til fest! Vi er stolte og glade over å inkludere alle i vårt konsept, uansett seksuelle preferanser.

Er du trist over at festen er over? Fortvil ikke – Vi feirer seksuelt mangfold hele året, og nå har vi laget en egen Pride-kategori på nettsiden, hvor vi har samlet alle våre favoritter som utfordrer den klassiske heteronormen!

Sexleketøy- 5 på topp

1. Strapon
En strapon er et undervurdert sexleketøy, som passer for alle lekne par! Strapon er en dildo eller vibrator som festes rundt hoftene ved hjelp av et belte eller en sele, også kjent som harness. En vanlig myte er at det bare er kvinner som bruker strapon, og at dildoen kun brukes vaginalt. Det er feil. Både kvinner og menn kan bruke og nyte strapon. Det finnes mange ulike typer, og i denne kategorien finnes det faktisk noe for alle.

Delight strap-on dildo og belte passer perfekt til lesbiske par som ønsker å krydre sexen litt, men kan også brukes til analt samleie mellom en kvinne og en mann (eller en kvinne og en kvinne osv). Dette kalles pegging, les mer om pegging her.

Har du en penis og lurer på hvor du skal gjøre av den oppi det hele? Vel, da har vi blant annet en hul strapon med plass til ham. Kanskje du vil holde ut lengre, eller tilby partneren din litt ekstra lengde?

2. Analplugg
Mange par liker å veksle med analsex eller anal-lek. Mer Lyst Elegant anaplugg-sett passer til absolutt alle. Det finnes tre ulike størrelser, så her kan du bygge opp toleransen for hva du synes er behagelig. Settet passer også utmerket til å varme opp mot analsex med en partner, i tillegg til at analplugg er et pirrende tilbehør som gjør orgasmene enda mer fyldig. Om du er litt mer erfaren, kan du prøve en vibrerende analplugg fra Tom Of Finland, for litt mer fylde og spennende vibrasjoner.

3. Dobbeldildo
En annen storfavoritt i pride-kategorien er vår stroppeløse strap-on fra Share Vibe, man kan også kalle den for en dobbeldildo. Denne kan hun ha inni seg samtidig som hun penetrerer, og den sitter på plass uten belte. Genialt rett og slett. Dobbel nytelse, pluss avtagbar bulletvibrator. Målgruppen er lesbiske par, men Share har raskt blitt populær også blant heterofile par. Dette er det ultimate leketøyet for alle lekne par, uansett kjønn!

4. Regnbuefarget dildo
Vi kommer ikke utenom en dildo med sugekopp. Enten du ønsker å bli penetrert vaginalt eller analt– en regnbuefarget dildo passer i de fleste hjem, og får oss til å tenke tilbake på all moroa vi hadde på Pride. Fest sugekoppen hvor enn du måtte ønske. Bruk litt vannbasert glidemiddel og ri på regnbuen…

5 Onanihylse

Sist men ikke minst, en onanihylse er et billig sexleketøy som kan brukes av både menn og kvinner. Ja, du hørte riktig! Det finnes mange ulike typer, og med litt kreativitet kan en elastisk onanihylse fra Tenga gli deilig over klitoris og gi en pirrende følelse når rillene og nuppene på innsiden møter lystknappen.

Men det finnes helt klart mest for gutta i denne kategorien. Hva med en dobbeltsidig onanihylse fra Tom Of Finland? Heftige orgasmer for dere begge, ansikt mot ansikt… Mer sensuelt blir det ikke! Varier med pirrende glidemidler for økt opplevelse.

For flere favoritter, ta en titt i vår store pride-kategori på nettsiden.
Uansett hvem du er, hvem du elsker eller hva du liker i senga –Vi i Kondomeriet har noe for enhver smak.

Riktig god sommer til alle i regnbuefamilien!

 

Skrevet av Dina Danielsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *