Produkter og nyheter

Kondomeriet lanserer Nordmenns favorittglid!

Etter tilbakemeldinger fra våre kunder lanserer vi nå i samarbeid med Go Crazy Glid endelig Nordmenns favorittglid!

Go crazy kommer fra før i smakene Mango, Strawberry og Exotic, som lenge har vært storfavoritter både i butikk og på nett. Nordmenns Favorittglid kommer i smakene Guacamole, Hot Salsa og den ultimate favoritten Kebabsaus. De nye smakene kommer i butikkene rundt juni, i god til før sommeren og utbetaling av feriepenger.

-Denne nyheten har vi gledet oss lenge til å dele med våre kunder. I flere måneder har vi arbeidet sammen med et ekspertpanel som har utarbeidet smakene i samarbeid med oss og vi er helt sikker på at disse kommer til å slå godt an, fortelle nettredaktør og presseansvarlig Dorthea Berge.

 

Hot salsa

Hvem liker ikke smaken av spicy salsa? Dette varmende glidemiddelet smaker av deilig hot salsa som er garantert å gi oralsexen litt ekstra krydder.

 

Guacamole

Guacamole er så godt, og dette delikate glidemiddelet lar oralsexen smake av nettopp guacamole. Perfekt for vegetarianere!

 

Kebabsaus

Nordmenns nye folkefavoritt: kebabsaus! Et glidemiddel med en ekstra krydret smak som garantert vil krydre sexlivet og gjøre oralsex enda deiligere. Dette glidemiddelet gir i tillegg varme på lik linje med en god bab!

 

Alle smakene kan forhåndsbestilles i kommentarfeltet på bloggen. Legg igjen en kommentar med «Jeg vil bestille + hvilken smak og vi vil kontakte deg når vi har leveringsdato. Husk bare at Guacamole koster 15,- mer enn de andre nyhetene.

3 thoughts on “Kondomeriet lanserer Nordmenns favorittglid!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *