Produkter og nyheter

Her er sexleketøyene fra filmen! *Spoilers*

I dag er det premiere på den tredje og siste filmen i Fifty Shades-trilogien, og vi har gledet oss så lenge til å se hvordan de avslutter historien. Hvis du er fan av de to første, så kan vi garantere at denne ikke kommer til å skuffe. For en avslutning! Vi skal ikke avsløre så mye, men flere av scenene var dryppende hete…

Høydepunktene i filmen er mange, men hvis vi skal trekke ut det mest positive så var det at Anastasia tar en mer aktiv rolle som den dominante i Freed, og at maktforholdet er mer balansert enn i forgjengerne.

Uansett om du er fan av filmene eller ikke, så skal man ikke kimse av effekten Fifty Shades har hatt på det norske folk. Produktene som tidligere var å finne bakerst i lokalet er nå blant de mest etterspurte. Det handler ikke nødvendigvis om dominans og bondage, men at den erotiske fortellingen setter fantasien i gang.

Hvilke produkter som blir vist i filmene er en velholdt hemmelighet. Til og med leverandøren av den offisielle Fifty Shades serien får ikke vite hvilke produkter som er med før noen dager før premieren går av stabelen. Naturligvis er vi alltid nysgjerrig på hvilke produkter som kommer med, da vi ser at disse blir revet ut fra hyllene med en gang filmen kommer på kino.

Enkleste er ofte det beste

Fifty Shades Freed-serien inneholder en rekke delikate kvalitets produkter som halsbånd og fotlenke. Produktene er håndlaget i mykt, lilla skinn med metalliske detaljer i rosegull. En av filmens desidert heteste scener involverte de klassiske håndjernene fra den originale Fifty Shades serien. Her er det bare fantasien (og dere) som setter grenser. 

Luksuriøse vibrasjoner

Leketøyet som kanskje fikk mest tid på skjermen var den vibratoren Emmeline fra det luksuriøse merket Coco de Mer. Leketøyet har en kraftig vibrasjon og kan brukes både som en massasjestav og g-punktsvibrator.

Anale leker

Et av de frekkeste produktene som kom med den nye filmen var Fifty Shades Darker Buttplugg Steel. Analpluggen er kraftig og laget i blankt stål. Vi får ikke se så mye til den i filmen, men ut fra Anas reaksjon så var det litt av en opplevelse!

Fifty Shades serien inneholder over 80 produkter, så her er det virkelig noe for alle. Du kan se hele utvalget her, og nå får du også 25% på et valgfritt Fifty Shades produkt ved bruk av rabattkoden FREEDBLOG. Tilbudet gjelder fra i dag til og med 18. februar.

Vi er helt sikker på at det blir like mange meninger rundt denne filmen som de to første. Vi er også helt sikre på at den uansett vil inspirere nordmenn til å bli litt mer lekne, både i og utenfor soverommet.

Kos dere med filmen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *