Alle par har opplevd at sexlivet går i bølger og daler, og noen ganger kan det rett og slett gå helt i stå. Å snakke sammen er essensielt for å utvikle forholdet og opprettholde gløden på soverommet!

Er du usikker på hvordan du skal åpne samtalen kan det være lurt å gjøre det en dag dere begge er i godt humør og kjenner at livet smiler til dere. En samtale trenger ikke lede til krangling eller diskusjon, men rett og slett være utveksling av tanker og meninger. Det finnes ingen rett og galt i denne samtalen, det gjelder å finne ut hva begge liker og synes er spennende.

 

Forbered deg

Før du tar opp samtalen tenk litt på hva som vil løfte forholdet fra din side. Hva pirrer deg og hva tenner du ikke på? Er det for mye av en ting, for lite av en annen ting? Vil du prøve noe helt nytt, eller gjøre noen dere gjør sjeldent litt oftere? Vet du hva du savner er det lettere å finne en løsning som funker for dere begge. 

 

Tips og råd

Trenger man litt inspirasjon og kanskje et par gode råd kan man piffe opp samlivet med et erotisk spill, eller en bok med sextips. Noen enkle forslag er å ha sex nye steder, prøve nye stillinger, innføre sexleketøy om dere ikke har noe fra før av, rollespill eller et frekt undertøy.

 

mann_dame_flort_1

 

Skrevet av Beate K., Kondomeriet AS
Kilde: klikk.no.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *