Inspirasjon

De magiske sonene!

Alle snakker om de erogene sonene, men hvor finner vi dem? Erogene soner er de stedene på kroppen som ved berøring gjør oss kåte. Det finnes ikke noe oversiktskart som kan gi eksakt svar på hvor sonene er for alle mennesker, det er nemlig utrolig individuelt.

 

Kjønnsorganer
Kjønnsorganene er kanskje de mest selvfølgelige sonene, men også de minst spennende. Også mindre seksuelle steder på kroppen øker lysten ved berøring. Hele kroppen er dekket av huden, som er det største følelsesorganet vi har. Mindre kjente erogene soner er for eksempel øyelokkene, skuldrene og føtter.

 

Stryk og kjenn
De fleste er nok kjent med å stryke partneren på innsiden av lårene, på halsen, eller brystene og brystvortene, og hvilken reaksjon det gir. Selv det å stryke og kjæle med partneren gir ofte egen tilfredsstillelse og gjør en selv kåt.

 

Kyss med tungen!
Munnen er en egen erogen sone. Lepper og tunge er følsomme områder og et skikkelig tungekyss gir seksuell tilfredsstillelse i seg selv.

 

Anus
Anus er også et følsomt område og for de som liker det og tør prøve, er det utrolig hva en finger så vidt inn i anus kan gjøre…

 

Gå på oppdagelsesferd 
Ta dere tid til å utforske hverandres kropper og kjenn etter hvor det spesielt godt å bli tatt på. Det stor forskjell på hva vi liker, og selv om du liker noe er det ikke sikkert det er like godt for partneren din. Det viktige er å finne frem til steder på kroppen der det er deilig å bli berørt.

 

Et tips er å variere kraften du bruker når du stryker, eller bruke andre gjenstander enn egne hender, for eksempel silkeskjerf eller en fjær.

 

Kilde: Sinclair Intimacy Institute

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *