Gi deg selv eller partneren din en heftig orgasme i førjulsgave! Det gir ro i sjelen og det er jo den beste pausen i en hektisk julehverdag.

 

Tiden før jul er hektisk for de aller fleste. Pakker skal kjøpes inn, pakkes og fordeles. Noen merker julestresset på jobb, og familie og venner krever sin del av kaka. Nå er det tid for deg og dine behov også!

 

Sett av litt tid for deg/dere selv, helt uten telefoner og mas fra andre. Barna kan parkeres hos ivrige besteforeldre. Tenn noen telys, sett på litt god musikk og finn frem favorittleketøyet. La deg/dere rive med av stemningen!

 

Tøm tankene
Hodet er det største seksuelle organet vi har, tøm hodet for alle gjøremål og bruk heller fantasien som en orgasmefremmer. Når orgasmen er et faktum produserer kroppen noen hormoner som tar knekken på stresshormonene.

 

Her ser du hele vårt utvalg av juleundertøy.

 

Førjulsgave

Kjøp en liten førjulsgave til deg selv eller din kjære for å piffe opp litt ekstra. Ring julen inn med et date night-kitsexy strømper og en deilig massasjeolje.

the red ribbon

 

Vi ønsker alle en stressfri førjulstid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *