Å slippe noen inn bakveien krever som regel enormt med tillit, og ikke minst god kommunikasjon. Det skal være behagelig for begge, og det er derfor viktig å finne den riktige sinnsstemningen.

 

Forberedelser

Å skulle planlegge sex kan virke som en skikkelig demper på stemningen. I dette tilfellet kan det derimot spare begge parter for ubehag, og gjøre hele opplevelsen bedre. Både mentale og fysiske forberedelser må ofte til før man skal prøve ut analsex de første gangene.

 

Fysisk bør man tenke over hva man spiser dagen i forveien og samme dag. Litt fiber er absolutt å anbefale. Unngå derimot rosenkål og andre gassproduserende næringsmidler det siste døgnet.

Dersom man ønsker å unngå søl kan det være en smart ide å investere i en analdusj. Bruk denne til å skylle før dere sette igang, så unngår du at du engster deg underveis og har tid til å nyte istedenfor!

 

Slapp av

For at akten skal bli så behagelig som mulig er det viktig å slappe av i muskulaturen. Ringmuskelen er en kraftig muskel, og dersom den ikke er avslappet vil det gjøre vondt ved penetrering. Start rolig med en erotisk massasje, og og bruk god til på forspillet.

 

God glid

Glidemiddel (og mye av det) er viktig når dere skal ha analsex. Endetarmen produserer lite til ingen egen veske, og har behov for å få tilført fuktighet under samleie. Bruk gjerne et silikonbasert glid, dette er tykkere og vil holde seg lengre. Det finnes mange ulike varianter å velge mellom, et godt alternativ er Pjur Anal som er spesialtilpasset analt bruk.

 

Start i det små

Før dere setter i gang trenger musklene tid til å varme opp. Start i det små ved en finger eller en liten analplugg og kjenn at musklene slappe mer og mer av samtidig som spenningen bygger seg opp. Anal trainer kit er et sett med analplugger som er supert til å bruke under forspillet. Her har du tre ulike størrelser, slik at dere kan starte med den minste og bevege dere oppover til dere ikke klarer å vente!

Hvis dere ønsker ekstra stimulering finns det også flere plugger med pirrende vibrasjon.

 

Kondom kan være smart!

Selv om dere er i et forhold kan det være en god ide å bruke kondom for å hindre at bakteriene fra tarmen kommer andre steder. Husk også at dersom dere har hatt analsex skal dere ikke gå over til vaginalsex direkte etterpå da bakteriene som er i endetarmen kan forårsake en bakteriell ubalanse og infeksjon.

 

Underveis

Prøv dere fram med stillinger. Selv om den såkalte ”Doggy style” ofte kan forbindes med bakveien, er ikke nødvendigvis den rette stillingen for dere. Tarmene er S-formet, og det kan være lurt om hun ligger i en stilling som retter ut tarmene mest mulig. Start rolig, og ha på ekstra glidemiddel underveis om det trengs. Det viktigste av alt er at dere skal ha det gøy, og kose dere!

 

Kommunikasjon er nøkkelen

For at seansen/akten/ skal bli vellykket er det viktig med god kommunikasjon både før og under akten. Snakk med hverandre om forventninger, hvordan dere ønsker å gå fram og eventuelle bekymringer. Det viktigste er å ta dere god tid, og slappe av. Haster dere gjennom uten riktig forberedelser eller oppvarming vil det trolig bli en ubehagelig opplevelse.

 

En ting som er viktig å ha i bakhodet er også at analsex er ikke for alle. Noen liker rett og slett ikke følelsen, og det må eventuell partner akseptere. Har du analsex bare fordi partneren ønsker det vil det nok heller ikke være en positiv erfaring.

 

mann_og_dame_paa_sengekanten_1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *