Dersom partneren din nærmer seg den farlige alderen av 39 er det i følge et studie gjennomført av nettsiden IllicitEncounters.com grunn til å ha følehornene ute. Nettsiden som legger til rette for at personer i parforhold kan være utro gikk gjennom medlemsdatabasen sin, og fant ut at personer som nærmer seg 40-årene har mye større tendens til å være utro enn de som nærmer seg 30, eller 50-årene.  

 

Gjennomgangen viser også at en stor andel av medlemmene oppga aldre som sluttet på 9, og at de dermed var på slutten av et ti-år. Kanskje er det panikken for å bli eldre som slår inn? En annen mulig forklaring kan være at man på slike sider jukser med alderen for å fremstår yngre enn det man er, og at man hopper ned til sist tiår.

 

Er du usikker på om partneren din kanskje er utro så er det viktig å ta tak i problemstillingen. Snakk sammen, og forklar usikkerheten og bekymringene for partneren din. Uten at man snakker om problemene er det ikke mulig å bevege seg videre, og en usikkerhet som ligger vil bare bli større med tiden.

 

trobbel_i_tarnet_1

 

Skrevet av: Dorthea Berge

Kilde: Side2.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *