Tror du at du vet hva kvinner tenner på? FHM har undersøkt hva norske damer faktisk tenner på – og noe av det visste du kanskje ikke fra før!

Her får du 12 punkter som kanskje kan overraske deg:

 1. Armen din. Når kvinner skal ramse opp kroppsdeler de tenner på, kan det ofte være så enkelt som den nederste delen av mannens arm, der den er senete og kraftig. Legg armen rundt henne, og bruk den for det den er verdt!
 2. Å høre andre. Lyden fra et lidenskapelig par som har seg på naborommet kan være opphissende for mangt et kvinnelig øre. Da er det viktig at du er til stede, og kan ha sex med henne når det skjer!
 3. Den brukte T-skjorten din. Om du legger igjen T-skjorten du hadde på deg hos henne, er det stor sannsynlighet for at hun vil ta den på seg, trekke inn lukten av deg og kose med seg selv mens hun fantaserer om all den deilige sexen dere skal ha neste gang dere møtes.
 4. Blanke skaller. Fortvilet over at håret begynner å melde frafall? Det har du ingen grunn til å være. En hårløs skalp er nemlig ikke nødvendigvis negativt for sex-appealen din. Mange kvinner tenner på å stryke fingrene over glatt hud på hodet.
 5. Sexy prat. Fortell henne hva du vil gjøre med henne, så vil det kanskje gi henne lyst til å gjøre nettopp det. Hold deg til enkle fraser som høres naturlig ut, dra for all del ikke fram noen billige replikker du har plukket opp fra en pornofilm.
 6. Å se mannen på kjøkkenet. Er du av den oppfatning at kvinnens plass er foran kjøkkenbenken, og at du ikke har noe der å gjøre? Tenk om igjen! Imponer henne heller med et bedre måltid, så vil du mest sannsynlig få en dessert du sent vil glemme.
 7. Å bli filmet. Mange jenter trives godt foran et kamera, men det å la seg bli foreviget på sitt mest private er først og fremst et spørsmål om tillit. Noe av det mest eksplosivt opphissende hun kan tenke seg, er å bli filmet under akten, for så å se filmen senere. OBS! Husk at det IKKE er greit om du viser fram filmen til kompisene – uansett hvor stolt du måtte være av henne (eller dine egne prestasjoner i senga).
 8. Stønning. Kvinner elsker lydene som beviser at du nyter det hun gjør. Stønning virker som en bekreftelse som både hisser henne opp, og forteller at det hun gjør er godt.
 9. Dine mannlige skavanker. Tenker du selv at magen er for stor, at du har for mye hår på rumpa eller altfor lite muskler? Da vil du bli glad for å lese dette: De fleste kvinner synes det er turn-off med oljeglinsende, glattbarberte muskelbunter som bruker mer tid på utseendet sitt enn de selv gjør.
 10. Gruppesex. De fleste unge kvinner vil teste trekant i hvert fall én gang. Når mange kvinner har prøvd, er det flere som oppdager at de liker det. Tar du utfordringen?
 11. Ullundertøy. Det er visst noe med den rå, ujålete ur-mannen som kommer fram når man ankommer hytta. Når menn labber rundt i undertøyet og er passe svett og skitten… får mange kvinner lyst til å overfalle deg! Eller at du overfaller dem. Men husk: Det er ikke like opphissende om undertøyet ikke har vært vasket siden forrige hyttetur…
 12. Whisky-ånde. Velg whisky som nattdrink. Det viser seg nemlig at mange kvinner elsker lukten og smaken av whisky fra mannens munn. Hun trenger ikke nødvendigvis å like drikken selv, men den vil likevel gi deg en spesiell «mannemagi».

 

kvinne_sexy_undertoy_1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *