Sexting, hva er det?

Sexting, eller å sende hverandre seksuelle meldinger er en pirrende måte å holde spenningen i et forhold på.  Sexting kan gjøre i alle former og varianter, man kan sende bilder av seg selv, fortelle hva du ønsker skal skje når partner kommer hjem, eller rett og slett mimre om den hete kvelden dere hadde i går! I en hektisk hverdag med ulike timeplaner er det en flott måte å holde spenningen gjennom hele dagen- dere kan sende og svare når dere har tid. Være det i lunsjen eller på toget på vei hjem.

 

Skriv en novelle sammen.

En variant av sexting er å skrive en erotisk historie sammen. Her kan dere skrive om dere selv, eller fiktive personer. En begynner fortellingen, og avslutter gjerne ved et høydepunkt, og sender over til den andre. Han eller henne skal da fortsette fortellingen, men sin egen vri på historien og sende tilbake. Slik kan dere fortsette fram til historien når sitt klimaks, eller dere begge kommer hjem!

 

Test ut hva partner syntes om fantasiene

Hvis man har en fantasi man lenge har tenkt på å foreslå til partner er en slik historie en flott utgangspunkt. Her kan du på en harmløs måte hive fantasier inn i historien for å se hvordan partner reagerer, uten at det nødvendigvis betyr at du ønsker å teste det ut i virkeligheten. Start en sms hvor du begynner handlingen, og la partner skrive videre og bestemme retning. Slik kaster dere ballen frem og tilbake og dere kan begge bidra til å gjøre historien komplett! Er det en fantasi du har ønsket å teste ut kan du begynne med denne i fortellingen, og se om partner plukker opp tråden i svaret. Bytter partner raskt retning kan det være et godt tegn på at dette kanskje er noe man bør vente med å foreslå. Fortsetter partner i samme spor er det en god indikasjon på at dette er en fantasi du kan ta opp!

Før dere starter å sexte er det viktig at du stoler på partneren din, og at du føler seg sikker på at innholdet i meldingene blir holdt mellom dere.
Skrevet av Dorthea Berge

mann_dame_flort_1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *