Inspirasjon

Vibratorflauser!

Selv om nordmenn har blitt mer åpne og syns det er trygt å handle sexleketøy havner vi fortsatt i situasjoner som ikke er like heldige og til tider litt pinlig. Vi har samlet noen morsomme historier fra vanlige mennesker som har delt historien sin med verden og vi synes at disse trimmer lattermusklene litt ekstra.

 

«Jeg var 16 år og en jeg hadde chattet med på nett sendte meg en liten presang i posten, min første vibrator. Det var utrolig spennende husker jeg og den måtte selvfølgelig prøves en dag. Som sagt så gjort, og etter en himmelsk orgasme måtte jeg rengjøre fartsvidunderet. Jeg hadde det litt travelt for noen timer senere kommer pappa ut fra badet, og ber meg fjerne dildoen fra strykebrettet! Det var litt flaut, men jeg har en kul pappa så vi kan le av det i dag.»

– Bettina, 28

 

«Den eneste morsomme historien jeg har er fra en av selgerne i en dildobutikk. En av kundene kom bort til disken med en reklamasjon av en vibrator fra «Disco» serien. Kunden var ganske irritert over at vibratoren ikke spilte D.I.S.C.O. når hun brukte den! Gærning…»

-Tubula, alder ukjent

 

«Jeg har også en morsom historie å dele. Jeg drev på og flyttet og noen fra familien min hjalp meg. Jeg hadde pakket vibratoren min i en eske med noen andre ting, og når søsteren min og typen hennes bar esken startet den å vibrere! Jeg var ganske flau kan du si, så nå tar jeg alltid ut batteriene når jeg flytter den fra sted til sted.»

Snowy, 39

 

«Jeg og ei venninne vært i butikken og kjøpt en morogave til ei venninne som skulle gifte seg. Vi endte opp med en 10 inch dildo. Når jeg kom hjem var min daværende svigermor der og passet sønnen min på 4. Jeg skulle pakke inn dildoen så fort jeg kom hjem, men sønnen min kom inn på soverommet, så jeg fortet meg og gjemte den under hodeputa. Jeg trodde ikke han fikk det med seg, og gikk jeg ut for å prate med svigermor. Da kom sønnen min ned gangen, mens han holdt frem dildoen og sa » Mamma, se hva tannfeen har lagt under puta di». Jeg ville bare krype under en stein og dø der og da.»

– HellYaImNuts, alder ukjent.

 

Skrevet av Beate K. 
Kilder: lovingyou.com og shybi.com

2 thoughts on “Vibratorflauser!”

  1. Dette er, dessverre, en sann og selvopplevd historie. Det var 22 desember, og jeg skulle ta nattbussen fra Oslo til Trondheim, og stresset som fy for å komme til en plass med stikkontakt til laptopen min. Havnet ved et 4 mannsbord nede, sammen med noen studenter. Lykkelig plasserte jeg laptopen på bordet, slengte kofferten på bagasjehylla, og satte meg ned. Freden senket seg, og den overfylte bussen begynte å bevege seg. Da hørte vi plutselig en underlig during. Alle så på hverandre, og prøvde finne ut hvor lyden kom fra. Til slutt havnet blikkene til de rundt, på bagasjehylla. Sånn rett over hodet mitt… DA visste jeg dessverre hva som var årsaken til duringa… Jeg lurte på hvor nye batteriene i vibratoren var, og mens jeg så for meg rosa Duracellkaniner, kom jeg fram til at vi nok hadde kommet oss både til Trondheim og tilbake, før de var tomme. Så det var ikke annet å gjøre enn å dra ned kofferten, skru bunnen av vibratoren, ta ut batteriene, pakke sammen og kaste kofferten opp igjen. Flau som fy, satte jeg meg ned….. Da lente en av studentene seg over mot meg og sa: Du, hvilken side er du på på nettet. Jeg mener, hvis den er så hot at vibratoren på hylla reagerer. Så lo han hjertelig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *