ny

 

Vi feirer ny nettbutikk med å gi deg 100 kroner å shoppe for frem til 6. april 2015. Vi håper du liker den og at du blir inspirert til å være litt mer leken i hverdagen.

 

Konkurranse
Om du liker den nye nettbutikken blir vi superglad om du stemmer oss frem som «Årets nettfavoritt». Til gjengjeld er du med i trekningen av shopping for 10 000,- pluss en gavepakke fra Kondomeriet til en verdi av 6000,-.

 

Slik gjør du:
Posten og Bring kårer i disse dager årets nettfavoritt. I fjor kom Kondomeriet på 10. plass som Folkets favoritt fordi dere var så snille og stemte oss frem. I år ønsker vi at du skal hjelpe oss å nå helt til topps.

 

Du kan vinne 10 000,-
Som takk for at du stemmer på din favoritt kan du vinne et gavekort på hele 10 000 kroner. Vi håper selvsagt du gir din stemme til Kondomeriet fordi du syns vi krydrer hverdagen din, og at du er fornøyd med nettbutikken vår.

 

Ekstrapremie 1: Vinn også en gavepakke til 6000,-
Vi ønsker å gjøre ekstra stas på de som stemmer på Kondomeriet, og trekker derfor i tillegg ut en vinner som får en gavepakke til en verdi av hele 6000 kroner! Liberator Wedge rampen, We-vibe parvibrator, Fleshlight og orgasmekrem er bare noe av det du får i pakken til en verdi av 6000 kroner!

 

Ekstrapremie 2: Fifty Shades of grey-billetter
Alt du trenger å gjøre for å vinne gavepakken er å ta et skjermbilde når du stemmer på oss. Send oss dette bildet sammen med navn og adresse til konkurranse@kondomeriet.no. I tillegg til hovedpremien, trekker vi også ut 10 stykker som får 2 kinobilletter hver til Fifty Shades of Grey.

 

STEM PÅ OSS HER!

 

 

833x247_Nettfavoritt_Facebook-Instagram_Bannersiden

 

(Du kan stemme fra 6. mars til 6. april)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *