Illustration

 

Historie

Den Internasjonale Orgasmedagen, dagen som hyller sex, er skapt og promotert av den biseksuelle sexaktivisten Alexander Hirka. At feiringen ble lagt til den 8. august hvert år, kommer av at det ikke er noen spesielle merkedager fra før rundt den tiden på sommeren. I tillegg ville Alexander gi partneren sin Laurie en bursdags presang. Så valget falt på 8. august, Lauries bursdag.

 

Slik bør orgasmedagen feires
Det finnes bare en riktig måte å feire orgasmedagen, nemlig med orgasme. Derfor gir vi i Kondomeriet orgasmekrem til alle våre kunder hele dagen både på nett og i butikk. Kondomeriets orgasmegaranti står ekstra høyt i fokus denne dagen, da det for oss er viktig at alle får riktig produkt siden vi alle er veldig forskjellige. I tillegg har vi selvsagt en rekke orgasmetips som kan være nyttig til feiringen. Enten du er singel eller i forhold bør man sette av dagen til å nyte en eller flere deilige orgasmer.

 

Enhver har ansvar for egen orgasme, og det å lære sin egen kropp å kjenne. Vil du ha en ekstra pirrende feiring kan det være spennende å ta med seg et leketøy i sengen. Dette øker sjansen til å få orgasme og krydrer sexlivet. De fleste jenter må ha klitorisstimuli for å kunne komme, og da er en klitorisvibrator helt perfekt. Disse kan brukes på erogene soner utenpå kroppen hos begge, og er superhendig å bruke mot klitoris under samleiet. Sammen med en orgasmekrem kan veien til klimaks være rett rundt hjørnet!

 

Om du skal kjøpe inn noe for å feire er dette noe som garantert faller i smak: Massasjeolje, kilefjær, blindfold, klitorisvibrator og håndjern. Da har du alt du trenger for en perfekt og deilig feiring!

 

I forbindelse med Orgasmedagen har vi laget et helt spesielt tilbud:

 

orgasmekrempakke

orgasmedagenFERVOR

orgasmedagenORANGE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *