Bilde: Colourbox

 

For å kvalitetssikre våre produkter, og vite hva akkurat DU mener om de, har Kondomeriet faste testere rundt om i Norge. De får jevnlig tilsendt produkter og sender sin vurdering tilbake til oss enten den er positiv eller negativ. Testerne er både par og single i alle aldere som i tillegg til å skrive en liten tekst, rangerer produktet etter stjerner.

 

 

Nå søker Kondomeriet flere testere. Denne gangen trenger vi to testere, en mann og en kvinne i alderen 30 – 40.

 

Om du tror dette er noe for deg så sender du mail til konkurranse@kondomeriet.no innen mandag 1. juli. Merk søknaden med “tester” i emnefeltet. Her ser du eksempler på hvordan andre har svart på produkttestene.

 

HUSK AT VI HAR FRI FRAK HELE UKEN:

Fri frakt

Maria K. Ebbestad

1 comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *