Inspirasjon

Slik skrur du på kjæresten din

Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

Mange gutter lurer på hvordan man skal få jenta i humør til litt sengekos. Alle jenter er forskjellige, men noen ting fungerer gjerne hos de fleste jenter.

 

 
Fysiologisk sett tenner gutter lettere enn jenter. Vi er rett og slett forskjellige på dette området. Her er noen tips du kan forsøke:

 

 
1) Om hun er sliten en dag og har tusen ting hun skulle ha gjort. Spør om du kan hjelpe til litt. Om begge tar i et tak vil hun få mer energi til overs, og ikke minst mer tid i hverdagen til å bruke på deg.

 

2) Komplimenter rett fra hjertet er en bekreftelse på at du ser henne og liker det du ser, og er også med på å styrke selvbildet hennes. Liker du håret hennes, ikke bare tenk det, si det til henne.

 

3) Finn på ting sammen. Mange par har helt forskjellige interesser og bruker mye tid fra hverandre. Ved å gjøre ting sammen styrker dere forholdet deres, i tillegg til at dere lærer mer om hverandre.

 

Et par tips: dra på bowling, spill billiard, dra på en konsert dere begge har lyst til, jogg sammen, dra på fisketur, gå på kafé, eller ta dere en kveldstur med hunden. Det viktigste er at dere begge har lyst til det samme.

 

4) Vær hverdagskjærester og stryk, kyss og kos med hverandre. Helt uforpliktende og helt uventet.

 

2 thoughts on “Slik skrur du på kjæresten din”

  1. Hei!

    Jeg synes nesten alltid at slike artikler her på bloggen vinkles og spesifiseres til at det er mannen som maser på kvinnen, hvordan du som kvinne kan få mer lyst, gi han sex osv osv.

    Skulle ønske dere kunne være litt mer inkluderende for de parene som har det motsatt, der kvinnen kanskje har lyst til å ha sex hver dag, og mannen vil ha mindre. Jeg skjønner jo at det er færre som har det sånn, men så i en undersøkelse at det var ca 1/3 av samboere der kvinnen ville ha mer sex enn mannen. Dere bygger opp under følelsen av å være «mislykket som kvinne» når det blir så tydelig at det NORMALE er at mannen alltid har lyst.

    Hva med en artikkel om å få mannen i humør? 🙂

    1. Tusen takk for at du tipser oss om artikler til bloggen. Det setter vi veldig stor pris på. Du har nok rett i at det er overvekt av artikler rettet mot at det er kvinner som har mindre lyst, fordi det også er den veien statistikken viser. Likevel prøver vi å vinkle artikler motsatt vei også. Her kan du lese en av de: http://blogg.kondomeriet.no/2012/11/19/en-av-ti-menn-mangler-sexlyst/ Takker for tilbakemelding og lover å ta det med oss når vi produserer artikler utover sommeren 🙂 Ønsker deg en strålende dag! 🙂 Hilsen Maria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *