Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

 

I dag er det kvinnedagen og vi ønsker å gjøre ekstra stas på dere flotte kvinner der ute. Vi gir derfor bort fire vibratorer til fire flott kvinner. Premien har en verdi på hele 1349,-.

 

Hvem kan vinne?

For å vinne må man være kvinne, men alle kan delta. Oppgaven er nemlig å fortelle oss om en kvinne du syns fortjener en vibrator. Kjenner du noen som trenger litt krydder i hverdagen, en kone du elsker høyt, eller som rett og slett bare er en god venn som fortjener en gave? Vel, fortell oss hvorfor akkurat denne kvinnen fortjener en oppmerksomhet fra oss.

 

Vi deler ut en We-vibe Thrill til de fire beste begrunnelsene.

 

 

Send svar, alder og adresse på dere begge til konkurranse@kondomeriet.no

 

 

Les mer om We-vibe Thrill her!

 

114640_thrill

 

4 comments

  1. Kjæresten min er verdens beste kjæreste som fortjener det beste.
    Jeg setter utrolig stor pris på at hun er den hun er! Dagen hadde ikke Vært den samme uten!

    Jeg er heldig som har en sånn som hun!

  2. Min kone mener at enhver kvinne over 25 år med respekt for seg selv, bør ha en vibrator. Siden den hun har, har sett sine bedre dager, har det vært flott å kunne overraske henne med en ny.

  3. Min kone mener at enhver kvinne med respekt for seg selv, bør ha en vibrator. Da hennes gamle vibrator har sett sine bedre dager, har det vært flott å kunne overraske henne med en ny.

  4. Min gode venninde er en utrolig flott person, og har hjulpet meg med mye i livet, og er alltid der for meg. Hun har hatt noen vanskelige perioder og forhold så kanskje dette er det hun trenger for å lyse opp hverdagen og jeg Vet dette hadde muntret henne opp, fordi hun fortjener det 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *