Inspirasjon Konkurranser

Kalendertid!

I dag er det 1. desember og Kondomeriet har selvsagt laget årets mest sexy julekalender. Hver dag får du heftige tilbud i tillegg til at du kan delta i konkurransen om å vinne en rekke pirrende premier. Hvis du vil delta i konkurransen eller lurer på hvilket tilbud som skjuler seg bak luke nummer 1, kan du se Kondomeriets julekalender her!

 

Kondomeriets julekalender kom i dag for øvrig på listen over årets julekalendere i Nettavisen.no.

 

Kalenderen på Kondomeriet Strømmen Storsenter!

 

Kalender i flere Kondomeriet-butikker!

I tillegg til den nettbaserte har både Kondomeriet på Strømmen Storsenter og i Trondheim laget egne kalendere i butikkene. I Trondheim får du hver dag presentert et nytt produkt, mens på Strømmen kan alle som handler hver dag være med i trekningen av dagens produkt. Hver dag har de laget et jule-rim som avslører dagens produkt. Les dagens rim på Kondomeriet Strømmen Storsenter sin Facebook-side, eller ta turen til butikken for å bli med i trekningen.

 

Kalenderen på Kondomeriet – Trondheim!

 

Maria K. Ebbestad

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *