Inspirasjon

Hvordan bruke vaginakuler!

Vaginakuler er ment for å trene opp musklene i skjeden, noe som er anbefalt de fleste kvinner fra 20 år og oppover.

Treningen forebygger inkontinens, hjelper skjeden tilbake til normal muskulatur etter en fødsel, men hjelper også henne med å få bedre kontroll over sine orgasmer.

 

Kuler uten snor
Kulene kommer med to stykk i pakken. Start med den ene og før kulen ca. et fingerledds lengde inn i skjeden, akkurat innenfor skjedeåpningen, mens du står oppreist. Nå vil du måtte bruke musklene for å holde den der uten at den glir ut igjen. Stram muskelen og slapp av igjen i flere intervaller.

 

Tren hver dag i to ukers tid og start med 5 minutter og øk litt etterhvert som du kjenner at det går bedre. Når du klarer 15 minutter med én kule kan du øke til to. Før den andre inn ca. én fingerledd-lengde slik at de blir liggende etter hverandre i skjedeåpningen. Nå har du dobbelt så mye vekt å måtte knipe igjen.

Vaginakulene vil falle ut av seg selv når du slapper av og har ingen steder å «forsvinne», så de her derfor helt trygge å bruke selv om de ikke har snor.

 

 

Kuler med snor
Plasser kulene i skjeden, bruk gjerne litt glidemiddel når du fører de inn så vil det være enklere. Når kulene ligger på plass vil du kunne både sitte og stå uten å kjenne ubehag. Vaginakulene vil ligge trygt i skjeden og kan fint gås rundt med uten at de faller ut.

 

To måter å bruke disse på
Disse kulene avgir en “vibrerende” følelse uten at de har en vibrerende motor, når man beveger på hoftene. Disse “vibrasjonene” er med på å gi bekkenmuskulaturen signaler om å trekke seg sammen, slik at du får både trening og deilig stimuli på en og samme tid.

 

Du kan også bruke disse vaginakulene til trening ved at du ligger på ryggen i senga og trekker i snoren, samtidig som du bruker skjedemuskulaturen til å holde igjen kulene. Knip og tell til ti og slapp deretter av. Gjenta flere ganger og øk antallet og lende etter hvert. (NB: ikke trekk hardt i snoren, men nok til at du kjenner at du holder kulene igjen med skjeden.)

 

Se Kondomeriets vaginakuler er!

115187_K1_Vaginakuler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *