Hvis du tror at veien til nytelse for henne, kun er gjennom klitoris, da tar du feil. Brystene er nemlig en viktig nøkkel til nytelse for mange kvinner.

 

Følelsen kvinner opplever når brystvortene berøres, tar veien til samme del av hjernen som ved stimulering av klitoris. Det kommer frem i en ny studie utført at forsker Barry R. Komisaruk og hans kolleger i Journal of Sexual Medicine.

 

Impulser fra sensoriske nerveceller tar omtrent samme ruten enten det er klitoris, skjede eller livmorttapp som blir kost med.

 

Berøring går til hodet

Forsøkene med fMRI-skanning, avbildninger av hjerneområder, antyder altså at klitoris ikke trenger være et eneste saliggjørende punkt for sexlivet.

Kvinner som stimulerte seg selv, opplevde kraftig aktivering i ulike områder innenfor sensoriske cortex, enten det var snakk om berøringer av klitoris eller inni skjeden.

Likevel er det viktig å huske på at hos de fleste kvinner må klitoris stimuleres for at de skal oppnå orgasme. Hvis du vil lese mer om kvinners orgasme og hvordan du kan tilfredsstille henne, bør du lese artikkelen om Kvinnens orgasmejakt.

 

TIPS: Ha fokus på de erogene sonene og snakk om hva som føles godt.

 

Bilde: Colourbox

 

0 comments

  1. Før man leser artikler om kvinners orgasme, så er det faktisk først og fremst viktig å lese sin kvinne.

    Teori er viktig, men i praktisk anvendelse så må man se om kartet stemmer med terrenget. Noen terreng er mer krevende enn andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *