Inspirasjon

Kvinner tenner på jentesex!

Nok en gang er det bevist. Kvinner tenner på hverandre. I en ny undersøkelse fra Boise State University kommer det frem at hele 60 prosent er tiltrukket av samme kjønn. 45 posent av kvinnene hadde kysset en annen kvinne og halvparten hadde fantasert om jentesex. Undersøkelsen ble utført blant 484 heterofile kvinner.

Bilde: Colourbox

 

Forsere forklarer tallene med at heterofile kvinner ofte føler en mer vennskapelig hengivenhet enn andre kvinner, og at det er nysgjerrigheten som ofte gjør at det blir slik. Det viser seg også at til eldre kvinner blir, til vanskeligere syns de det er å definere seg selv som enten heterofil, lesbisk eller biseksuell.

 

Har du fantasert om jentesex?

 

 

Bilde: Colurbox

 

Kilde:VG

0 thoughts on “Kvinner tenner på jentesex!”

  1. I Finland er 25% av kvinnene mellom 18-32 lesbiske, 32% har prøvd ut jentesex og 65% av kvinnene tenner på/har lyst på jentesex.

    kilde: http://www.ts.fi/online/kotimaa/180470.html

    Nå er det fler kvinner enn menn i Finland og en har et litt mer naturlig forhold til nakenhet og kropp der borte enn vi har her. Jeg tror både jenter og gutter har godt av å prøve ut sex med sitt eget kjønn, å utforske både seg selv, sine grenser og hvordan det er å være med noen av samme kjønn som en selv. I tillegg bryter det ned fordommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *