Inspirasjon

Trang til å trene?

Ami vaginakuler i sett!

 

Treningskulene som er svært enkle i bruk og som gjør treningen til en lek. Vaginakulene er laget til å kunne gås med.

 

Trinn 1 – start
Disse kulene kommer i et sett på tre der Ami 1 (singlekulen) er litt større i omkrets og  lettere enn de to andre. I tillegg er det kun én kule på snoren slik at man får en enkel start på treningen. Kulen er perfekt å starte med etter en fødsel, men passer også om man generelt ønsker å trene muskulaturen i underlivet for å ta sexlivet og orgasmene til nye høyder.

 

Trinn 1!

 

Trinn 2 – litt øvet
Når man føler seg klar for neste steg beveger man seg opp på en Ami 2 duokule som er noe tyngre og noen millimeter mindre i omkrets. Disse gir en litt større utfordring slik at man får mer ut av treningen. Er man litt trent fra før av når man skal starte treningen kan man fint starte med Trinn 2.

 

Trinn 2!

 

Trinn 3 – utfordringen
Dette er den siste duokulen i settet og Ami 3 er tyngre, litt mindre enn Ami 2 og Ami 1, samt smalere i snoren i mellom kulene. Dette gir deg en utfordring når det gjelder treningen og du får maks utbytte.

 

Trinn 3!

 

Størrelser
Ami 1 – vekt 54 gram, lengde (uten snor) 36 mm, diameter 36 mm
Ami 2 – vekt 72 gram, lengde (uten snor) 80 mm, diameter 32 mm
Ami 3 – vekt 99 gram, lengde (uten snor) 70 mm, diameter 28 mm

 

Kulene leveres sammen i en lekker gaveeske!

 

KJØP AMI VAGINAKULER I SETT HER!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *