Nå nærmer er seg verdenspremiere på Kondomeriet, og vi gleder oss utrolig mye til å lansere, som de eneste i Norge, de splitter nye Lelo produktene. De tre nye produktene fra Insignia serien har et lekkert design og er utstyrt med SenseMotion teknologi, som er en revolusjon innen sexleketøy.

 

Hva er SenseMotion?
SenseMotion er en bevegelsessensor i fjernkontrollen som gjør at vibratoren vibrerer mer, eller mindre, etter hva slags bevegelser du gjør med kontrollen. Langsomme bevegelser gir lettere vibrasjoner, mer intense bevegelser gir sterkere vibrasjoner!

 

 

De lekre Lelo-nyhetene!

Produkter for alle

Blant de tre nyhetene vil alle finne noe som passer for seg. Den ene er tt vibrerende egg som er lite og hendig, og treffer de deiligste punktene lett og lekent. For han kommer det en penisring som vil vibrere deilig, og gi han en hardere ereksjon som varer noe lengre. Pluss at det lanseres en Duovibrator med to motorer som kan brukes under samleie og gi begge deilige vibrasjoner.

 

Fra mandag legges det ut mer info om hvert produkt slik at du får muligheten til å velge din favoritt før verdenspremieren 15. september.

 

Hvilket Leloprodukt er din favoritt?

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *