Nå er det tid for YOOO-fokus her på Kondomeriet. Det gjelder både her på nett og i alle Kondomeriets butikker. YOOO er en heftig vibrator som kan brukes over hele kroppen for deilig massasje og pirrende lek.

 

Vi har også for anledningen fått den inn i en ny og sommerfrisk farge, men med de samme heftige vibrasjonene. Denne fås inn i nettbutikken i løpet av denne uken!

 

 

Alle butikkene kommer til å gjøre ekstra stas på den lille frekkasen og klare for å gjøre det kreativt i butikkene. Vi legger ut bilder av de tre mest kreative butikkene og dere lesere skal få stemme frem vinneren. I tillegg trekker vi ut en vinner blant de som stemmer som vil få sin helt egen YOOO!!

 

Følg med på bloggen og stem frem beste butikk slik at DU kan vinne en YOOO!

 

GJØR SOM EN REKKE ANDRE OG KJØP YOOO DU OGSÅ! 

 

 

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *