Inspirasjon

Smertelig dumpet

Har du noen gang blitt dumpet og fått fysisk vondt? Vel, det er ikke bare en metafor. Ny forskning gjort ved Colombia University viser at det faktisk er en sammenheng mellom å bli dumpet og å kjenne fysisk smerte. Dette kom de frem til ved å analysere hjernen til folk med nylige samlivsbrudd, mens de først så på bilde av eksen og etterpå så på bilder av venner. Da de så på bildet av eksen fikk de et kraftig utslag i den delen av hjernen som normalt er forbeholdt fysisk smerte. Dette beviser altså at kjærlighetssorg faktisk kan være veldig vondt også fysisk.

Slik kommer du over eksen

Aksepter at det er slutt og legg det bak deg. Det er lov å sørge og gråte, men ikke gå rundt å tro at dere skal bli sammen igjen.

Respekter deg selv nok til å ikke ta på deg skylden for bruddet.

Bruk tid på familien din og skjem deg selv bort med en deilig reise.

Dropp å hevne deg og ikke hopp inn i et nytt forhold. Husk at tiden leger alle sår og nå er det på tide å gå videre og se fremover.

Maria K. Ebbestad


Kilde: forskning.no

0 thoughts on “Smertelig dumpet”

  1. Beste måtne min, var å treffe nye folk. Være med venner, finne seg selv opptatt og kose seg med folk som annerkjenner deg for den du er! og vips er xen glemt 😉 eller la meg si det slik … Du skjønner plutselig ikke hvorfor du «in the first place» var med han 😉 haha …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *