Konkurranser

Mr. Rabbit- og Fleshlight-gavedryss!

5 jenter får Mr. Rabbit vibrator.

5 gutter får Fleshlight Ice vagina.


Vi feirer 1 år på Facebook med gavedryss! På selveste kvinnedagen i fjor lanserte Kondomeriet seg for alle første gang på Facebook. I løpet av året har vi fått over 30 000 tilhengere og forrige uke lanserte vi Ungdomeriet, en helt egen Facebookside for de under 18 år.

 

Denne suksessen må selvsagt feires, og det gjør vi med et gigantisk gavedryss!

 

Alt du trenger å gjøre er å fortelle hvordan vi kan bli bedre på sosiale medier. Send svar, alder og adresse til facebook@kondomeriet.no

 

De heldige vinnerene blir kontaktet  på fredag.

 

Denne konkurransen er levert av Kondomeriet uavhengig av facebook!

 

Maria K. Ebbestad

 

0 thoughts on “Mr. Rabbit- og Fleshlight-gavedryss!”

 1. Jeg var en tur innom Karl Johan fredag 18.2.11, og fikk litt demostrasjon på den nye Lelo serien, av butikksjefen med lys langt hår(hun på videoen) 🙂 Oppladbar og vanvittig stilig design+vibrasjon. Falt veldig for Lelo Nea, så den skal nok kjøpes inn iår,:-) Lelo Ina så veldig bra ut den også,:-)

  Jeg hadde ikke hørt om dette nye designet, så jeg vil si at dere kan markedsføre dette designet mye mye mer,:-) På nett, tv, avis og sms,:-)

  Håper at jeg vinner Rabbit, da Samuraien synger på siste verset nå,:-( Men fy søren for en mega god kvalitetsvibrator som dere bør få inn i salgshyllene igjen,:-)

  Mvh
  Hege

 2. Syns dere er flinke til å markedsføre dere selv men dere kunne kanskje prøvd å reklamert for deres nettside og butikker inne på andre søkesider. Vet ikke helt hva dere benytter nå, men kanskje å opprette ett forum kunne vært en god idè?
  HVertfall, synes dere har en knall butikk og nettside.
  STå på!=)

 3. Synes dere gjør mye som er bra allerede. Men kanskje bli litt flinkere og annonsere produkter og tilbud også utenfor nett.

 4. Syns dere kan reklamere for mere herre ting 😉 ellers syns jeg reklame via facebooken er veldig bra =) !

 5. Jeg vet jeg har venner og venninner som er sjenerte, og som gjerne ville kjøpt vibrator og div sexleker, men helst i fred og ro. hva med å prøve ut private parties, vet ikke om DERE gjør det, men vet det er andre aktører der ute 🙂 ellers bra, masse opplyst og hyggelig betjening, bra nettsider, og bra produkter 🙂

 6. Hei dere.

  Både jeg og mine venniner i 20 årene kjenner til kondomeriet.no og har handlet herfra men jeg tenker litt på markedsføring i forhold til den litt «eldre» generasjonen. Jeg syntes at nettsiden er veldig i 20-årene, med dette mener jeg at den lyser litt WOW. Altså store rosa nyheter som sqweel, fleshlight o.l, noe som kanskje bli litt i overkant for den generasjonen over oss. Så kanskje en litt mildere side, eller delside til de som trenger et sexleketøy for å nyte seg selv, sexy undertøy for og pirre mannen, en festlig gave til en venn o.l altså en litt mer voksen side. Slik som dere har utviklet ungdomeriet, bare omvendt. Sende ut nyhetsmail til denne gruppen som dere gjør nå+ at de har muligheten til å arrangere homeparty til sine veninner, denne aldersgruppen 40+ er glad i og bruke penger så jeg tror at denne gruppen vil være en god gruppe og nå frem til, og jeg tror så absolutt de vil ha gleden av produktene og siden. Blogger er og absolutt i vinden, så med samarbeid med ulike blogger i ulike aldre, tror jeg langt flere vil legge merke til siden deres:)

 7. Jeg syns det er ganske bra som det er.
  Men kanskje lage til ett gratis sms- tilbud der dere informerer om nyheter og tilbud dere har, og kanskje litt flere reklamer på tv.
  Å kunne motta tilbudsavis eller noe slikt i posten hadde også vært kult!

 8. Syntes dere gjøre en god jobb allerede. Det viktigste er å få vist dere fram. Bor selv i Nord-Norge, og har ingen kondomeri eller lignenede i nærheten, noe som betyr at nettsiden er der man kan finne alt dere nå har. TV reklame kanskje…ellers er det bare å fortsette å bruke og alle sosiale medier som facebook, twitter og youtube etc.

 9. Hei! Jeg jobber selv på Kvadrat og er ofte innom deres butikk der. Får nyhetsbrev på mail og ser deres reklamer på TV. Men savner, som ande har nevnt, «sms-reklame». Dette tilbudet tror jeg vil styrke deres posisjon på markedet betydelig i tillegg til økt omsettning. Tjenesten trenger nødvendigvis ikke å være gratis, for som jeg regner med de fleste synes, så er sex helt fantastisk og det å betale, kanskje, 5 kroner for en sms en gang i uka for gode tips ville ikke være å kaste bort penger. Kanskje legge inn noe i det sms-tilbudet som f.eks at kundene selv kan velge kategorier innen sortimentet deres som de ønsker tilbud på. Dette kan være alt ifra BDSM utstyr, frekke kostymer, vibratorer og fleshlights.

  Ønsker kanskje også at dere utvider litt innenfor BDSM kategorien ettersom denne er meget spennende og vet selv at mange der ute kanskje har mye spørsmål om hvilke utstyr som bør brukes utifra hvor dypt du er inni BDSM selv.

  En tilbudsavis som jeg også at noen har foreslått. Kanskje heller gjøre dette til en slags produkt katalog som er å finne i deres butikker, hvor det står om diverse produkter, samt god informasjon på alt slik at for dem som ikke allti tørr å spørre om ting heller kan lese seg til informasjonen som de kanskje trenger eller vil ha.

  Takker så meget for oppmerksomheten!

  Mvh
  Robert

 10. HEIHEI, dere kan bli bedre på sosiale medier ved å vise flere kampanjer mye bedre på nett, ha flere postere, kanskje flyers:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *