I dag braker VM løs og hele Norge setter øynene mot Oslo i håp om at idrettsheltnene våre skal ta alt som er av medaljer. Men til tross for høyt fokus på idretten har faktisk utøverene overraskende nok tid til litt sengekos. For hvis du trodde at idrettsutøvere var kjedelige folk med hodet fullt av treningsprogrammer, må du tenke om igjen.

 

Etter OL i Bejing kom det frem mange pikante detaljer omkring idrettsutøvernes liv utenom idrettsarenaen. Det viser seg at midt i alt medaljefokuset tar disse veltrente og målbevisste utøverne seg også tid til sex, masse sex.

 

Sjekker i fleng
Også i forbindelse med tidligere Olympiader bekrefter utøvere at det absolutt blir tid til seksuell aktivitet også, i tillegg til det oppsatte programmet. Disse veltrente menneskene har nemlig en sterk tiltrekkingskraft på både vertinner, verter og publikum, og ikke minst hverandre. Måltider og kaffepauser blir til enorme sjekkearenaer, der hormonene bruser og flørten sitter løst.

 

Men, det rare er visstnok at om en kvinnelig utøver vinner gull eller ryker ut i innledende runder, spiller ingen rolle for hennes popularitet. Det er nesten motsatt, som gullvinner blir hun sett på som mindre feminin. Mens en gullvinnende mann kan håve inn mer enn medalje og blomster, hvis han ønsker det.

 

Hormonene styrer
Forklaringen på all denne kurtiseringen kan være at disse menneskene opprettholder en nærmest usunn selvdisiplin før konkurransen. Når man er slått ut eller har vunnet, lar man så alle hemninger fare og skal ta igjen for alt man har gått glipp av det siste året når det kommer til mat, drikke og sex. I tillegg frigjøres masse spenning, og disse veltrente kroppen bobler over av hormoner som påvirker sexapettiten.

 

Heia, Norge!

Kilde: playboy.com/sexnews, timesonline.co.uk., dailystar.co.uk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *