Valentine’s Day nærmer seg og det er på tiden og planlegge hva du skal gi din kjære. For det sånn at jo mer tid, arbeid og tanke du legger i gaven, desto mer personlig du gjør den, noe som helt klart faller i smak. Sammen med Kondomeriet har samlivsekspert Allison Young gode råd til deg som vanligvis nøyer deg med å røske med en blomsterkvast på vei fra jobb:


Undertøy
Skal du kjøpe til henne bør du tenke sensualitet, ikke horete. Gå for silke, sateng og blonder. Det er viktig med riktig størrelse, for jenter kan fort bli fornærmet om du bommer skikkelig. Er du jente og vil finne det perfekte undertøyet til han bør du først og fremst gå for komfort. Ellers risikerer du at gaven din havner nederst i skuffen. Kast det undertøyet som er mest slitt og forny dere på undertøysfronten, og dere vil merke at de gir ny glød i kjærlighetslivet.


Medlemsskap i en “månedens…” klubb

Dette er gaven som er en månedlig påminnelse om din kjærlighet. Hva med “månedens sjokolade” eller “månedens vin”?


Skriv noe til henne
Kjøp en roman du vet partneren din ønsker seg og skriv en romantisk hilsen i den. Du kan også skjarmere med et dikt med personlig vri.


Inngravert kjærlighet
En metode for å gjøre den mest vanlige gave om til et kjærlighetsbevis, er å gravere inn for eksempel kjærlighetsstrofer eller en viktig dato for dere.


Billetter

Kjøp billetter til et show din kjære vil elske. Hva med teater, stand-up, kino eller opera? Pass på å bestill i god tid for at de ikke skal være utsolgt.


Vintagegaven

Er dere typen, er noe fra en antikvitetshandler en romantisk vri på gave. Et speil, en vase eller en ramme med bilde av dere to i.


En minnebok
Takket være teknologi og Internett kan du lage en minnebok med et par museklikk. Bare legg til bilder og dine søte kommentarer, så er du der. Tar du den enda lenger, skanner du inn billettgjenparten fra deres første konsert også.


Dra bort en helg

Mange elsker overraskelser og de elsker å reise på tur. Kombiner dette og overraske med en romantisk reise bare for dere to. Det finnes en rekke romantiske reisemål både for korte og lange opphold. Så finn ut hva som passer for dere og nyt hverandre i romantiske omgivelser.


Smykker
Alle kvinner elsker smykker men ikke alle typer smykker. Det beste du kan gjøre er å lytte, observere og legge merke til hva hun liker. Er du fortsatt usikker vil nok er vibrerende smykke uansett falle i smak. Dette smykke kan brukes på alle erogene soner, også for menn.


Lag et kort
Lag et romantisk kort til henne. Vis at du elsker henne, det gjør susen. Er du helt hjelpeløs når det gjelder kreativitet, kjøp et romantisk kort i stedet. Så lenge det du skriver kommer fra hjertet, er det hovedsaken. Lag for eksempel et personlig gavekort på sensuellmassage, oralsex eller lap-dance.

 

Kilde: Allison Young, samlivskorrespondent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *