Nyheter

Kondomeriet + studenter = SANT!

Er du student og har en litt trang økonomi? Fortvil ikke! Kondomeriet og studentkortet har nå inngått et samarbeid som gir ALLE studenter med studentkortet 15% studentrabatt både i nettbutikken www.kondomeriet.no og i alle våre butikker rundt om i Norge.  

Alt du trenger å gjøre for å få rabatten er å vise frem studentkortets medlemsbevis eller bevis fra app på telefonen og du får 15% på hele bestillingen! Ønsker du å bestille på nett finner du rabattkoden på Studentkortet.no. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter og er gyldig ut 2018.

Ny i gamet?
Jungelen av sexleketøy kan være stor og spennende, men det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte når man er nybegynner. Det aller viktigste er å huske på er at alle er skapt forskjellig, og dermed har forskjellige preferanser til hvordan man liker å bli tilfredsstilt. Noen vil ha det søtt og lite, mens andre vil ha det større og mer naturtro. Det dyreste er ikke alltid det beste, men kvalitet og pris går ofte hånd i hånd. Når man kjøper en vibrator, dildo, vagina, buttplug eller noen andre sexleketøy for aller første gang, kan det lønne seg å finne et prisnivå man er komfortabel med. Om ikke det første sexleketøyet får deg til å se stjernehimmelen, så har man ikke lagt for mye penger i kjøpet. Da har man testet noe, og kan lete videre etter den perfekte sengekameraten. Du finner vårt utvalg av sexleketøy her!

Et lite tips på veien: bor du i kollektiv eller i en leilighet med tynne vegger kan det være en lur ide å starte med et sexleketøy som er stillegående. 

Studentkortet.no
Studentkortet er en landsdekkende rabattordning som gir rabatter til studenter, elever og læringer. Det hele startet som en studentbedrift på NHH og har siden den tid opparbeidet seg hele 120 000 medlemmer, et tall som fortsetter å vokse. Kravene for å bli medlem er få: du må være elev, student eller læring og over 18 år. Alle studieretninger godtas og medlemskapet er helt gratis. Her kan det virkelig være penger å spare!

Skrevet av Dorthea Berge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *