Gressenke og våryr

"Jeg var så ivrig etter å kjenne pikken hans. Jeg ville kjenne den nær meg, kjenne den gjennom shortsen hans, kjenne den gli sakte inn i meg, jeg ville kjenne den dryppe i munnen min. Jeg ville at han skulle bruke meg..."

Våren gjør meg alltid kjempe kåt, på alt og alle! Denne våren var var ingen unntak selv om kjæresten min var bortreist. Jeg hadde kommet til det nivået at alt tennte meg, bare det å sitte i bilen å høre en sang med riktig takt, så blir trusa gjennomvåt, og jeg hadde indre kamp om ikke å ta på meg selv.

På veien til et vennepar for å hente noe, skjedde nettopp dette. Jeg klarte omsider å riste av meg tankene til jeg var fremme, og der stod han. På terrassen ved inngangspartiet. I fine, men avslappet shorts med en t-skjorte med et grovt motiv på... selvfølgelig.... Alt jeg klarte å tenke på var pikken hans. Han stod der i solskinnet å pratet og han pratet, jeg er enda usikker på hva det egentlig var han fortalte om.

For alt som surret i hodet mitt var fantasier. Fantasier om hvordan han brukte manndom sin til å temme meg, noe som hadde vært umulig, da. Jeg var så ivrig etter å kjenne pikken hans. Jeg ville kjenne den nær meg, kjenne den gjennom shortsen hans, kjenne den gli sakte inn i meg, jeg ville kjenne den dryppe i munnen min. Jeg ville at han skulle bruke meg. Dette forble med fantasien, og jeg kjørte de få hundre meterne det var hjem. Nok en kveld hjemme alene.

Mot kvelden åpnet jeg en flaske med rødvin,
tente noe lys, etter at den deilige solen hadde
nådd horisonten.

Jeg sender en obligatorisk statusrapport snapp til vennene mine, inkludert han fra tidligere. Etter noe tid ser jeg gårdsplassen lyses opp av en bil, og det ringer på døren. Det er vennen fra tidligere i dag, jeg åpner opp døren og der står han, deiligere enn noensinne, med en rødvinsflaske i hånden og spurte om jeg ville ha selskap.

Jeg ba han inn, og vi satt og hadde en så sinnsykt bra kveld, bare oss to, masse latter, og litt diskre flørt. Det var deilig, jeg følte meg viktig, smart og prioritert! Begge flaskene begynte å nærme seg bunnen, og han reiste seg opp fra stolen. Jeg trodde han skulle dra, og ble litt skuffet.

Han stod lenge før han gikk helt bort til meg, strøk meg over låret, han lenet seg mot meg og kysset meg på halsen. Jeg ble så varm nedentil, og merket det begynte å dunke i klitoris. Vi begynte å kline, og hånden hans bevegde seg sakte, men bestemt mot den våte musa mi. Jeg stønnet og det vekket beiste i han. Han førte to fingre inn i meg, og fingret meg hardt. Det føltes ut som om ingenting i verden kunne stoppe han, og jeg merket pikken hans bule ut av buksa han.

Han trakk hånden til seg, bærte meg opp og
gikk mot sengen, der han kastet meg ned.

Jeg klarte ikke å tenke på noe annet enn at jeg vill kjenne pikken hans. Jeg ville føle den store harde pikken hans fylle opp munnen min, jeg vil kjenne den presse seg inni meg, jeg ville alt. Jeg lå på ryggen, helt mot sengekanten, mens han spredde kjønnsleppene mine til vær sin side, han slikket meg lidenskapelig, samtidig som han fingret meg, til jeg nesten kom.

Han reiste seg opp og kledde av seg, den nakne deilige kroppen hans var til og dø av. Maskulin og en pikk kun gudene har. Jeg satt meg på sengekanten og førte pikken hans så langt inn i munnen min til det ikke gikk noe lenger inn, gag refleksen hos meg hadde forduftet, jeg ville bare ha hele han. Han smakte så godt og han tente meg.

Jeg sugde den deilige og fyldige pikken hans og jeg kjente han nærmet seg til tidenes orgasme, han tok tak i håret mitt, trakk pikken hans ut av munnen min, og snudde meg rundt. Endelig kunne jeg føle hans hovne, ivrige og våte kukk på innsiden av lårene mine. Han førte den inn i meg med et dypt støt.

Pikken hans fylte hele meg.

Han tok meg så hardt så vi begge stønnet ivrig i kor. Helt til de aller siste harde støtene kom. Han fylte meg opp som om det var det siste han gjorde her i livet. Jeg trakk meg fra han, satt meg ned på kne og sugde pikken hans, til han ikke klarte mer. Vi la oss ned i sengen og lo litt begge to. “Jeg synes du virket så ensom, men jeg trodde jeg var sterk nok til å la deg være” sa han. Jeg tittet på han og smilte.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: