Inspirasjon

Slik finner du mannens skjulte punkt

Det er ikke bare kvinner som har G-punkt. Slik finner du mannens…

 

Prostata kalles mannens G-punkt, eller P-punkt om du vil. Prostatakjertelen ligger under blæren, og omgir urinrøret. Kjertelens hovedfunksjon er å produsere et sekret som setter i gang sædcellene, og fører sædvæsken ut i urinrøret. Når mannen ejakulerer, består ejakulasjonen både av sæd og prostatavæske.

 

På samme måte som hos kvinner, er mannen mest klar for stimulering av prostata når han allerede er seksuelt opphisset. Mannens g-punkt kan stimuleres utenfra, ved å presse på området mellom pungen og anus (perineum).

Men for å få virkelig fart på mannes g-punkt, må det stimuleres fra innsiden. Hos menn finnes bare én vei inn, og det er gjennom anus. P-punktet finner du ved å sette én eller flere fingre, eller et analt sexleketøy, et lite stykke opp i rektum.

Punktet ligger på fremsiden av rektum, mot penis. Hvordan punktet best stimuleres, varierer fra mann til mann, men mange liker små sirkler eller ett jevnt press.

 

Stimulering av mannens g-punkt kan gi stor nytelse, og noen menn mener stimulering av prostata gir en mer intens orgasme. Andre synes det hele er direkte ukomfortabelt. Som med all annen sex, eksperimenter og ha det moro, men respekter hverandres grenser.

 

Pirrende analsex krydrer sexlivet for mange, og denne gjør det lille ekstra for han. Gled han med en god prostata stimulator!

Kilde: wikipedia, Em & Lo Sex – how to do everything

1 thought on “Slik finner du mannens skjulte punkt”

  1. Noen tips ; bruke god tid, mye glidemiddel og en liten anal vask om en vil være ekstra hygienisk.
    PS; litt kos i toern er meget godt for kvinner også. Sexen kan få en ny dimensjon om en bare tør å prøve det ut.
    lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *