Tid for sommerferie, flyreise og noen har hørt om den beryktede Mile High klubben.

Mile High klubb er et slanguttrykk for å ha hatt sex om bord på et fly, som oftest på toalettet. I disse dager sies det at man ikke er et godkjent medlem om flyet flyr lavere enn 1600 meter. Noe som egentlig utelukker de aller første medlemmene. I Kondomeriets nye innsiktundersøkelse kommer det frem at over 6 prosent av nordmenn ønsker å ha sex på offentlig sted eller offentlig transport. Så det er absolutt duket for at klubben får flere medlemmer i år. I tillegg har 2 av 3 kvinner med seg leketøy på ferietur, så det ser ut til å bli en het sommer.

 

Visste du at…?

  1. Mile high club har eksister siden 1914, da flyveren Lowrence Burst Sperry fant opp autopiloten, som gjorde det mulig for piloter å gjøre annet enn å styre flyet.
  2. Sperry skal selv ha vært første medlem i klubben. Rapportene sier at flyet hans styrtet rett utenfor Long Island da han viste en sosietetskvinne autopiloten…
  3.  I en undersøkelse utført av SkyScanner i 2011 kommer det frem at 20 prosent av flygere påstår ha hatt litt ekstra action på flyvningene sine. Britiske kabinansatte skal være verst etterfulgt av Australiere, Tyskere, Franskmenn og Brasilianere.
  4. Orgasmene skal visstnok være bedre i luften. Det er cabintrykket som skal øke intensiteten i orgasmen.
  5. Singapore Air måtte forby sex i sine, Super luxe, double-decker Airbud A380, som er utstyrt med dobbeltsenger da lydnivået ble for høyt.
  6. Det finnes i dag egne flyselskap med charterfly som støtter sex på flyet, og er utstyrt for litt ekstra komfort med seng. Selskapet heter Cincinnatis Flamingo Air, om du vil ta deg en tur.

Ulovlig?

BBC News gjorde en undersøkelse på om dette er klassifisert som ulovlig eller ei. Konklusjonen er at et avhenger av mange faktorer som hvor flyet tar av fra, hvor det skal, hvor det befant seg i luftrommet når handlingen fant sted, hvilken nasjonalitet flyet har etc.

  • I oktober 1999 ble to passasjerer arrestert etter å ha vært involvert i “seksuell aktivitet” foran andre passasjerer, på flyet mellom Dallas og Manchester. Begge de arresterte mistet jobben etter pressestormen som oppstod i etterkant av hendelsen.

 

  • Seint i 2006 ble et annet par arrestert etter at de nektet å stoppe og ha seksuell aktivitet på et fly. Advokaten deres i saken hevder at paret ikke hadde sex, men at mannen var syk og hvilte hodet i fanget hennes.

 

  • Richard Branson, eieren av Virgin Atlantic Airways og Virgin American Airways, hevder at han ble medlem av klubben på et flytoalett når han var 19 år (1969). Etterpå fant han ut at hun han hadde sex med var gift og de hadde ingen kontakt etter episoden på flyet.

 

  • Februar 2007 fikk Lisa Robertson sparken fra flyselskapet hun jobbet for, Quantas, etter å ha hatt seg på toalettet på business class med skuespilleren Ralph Fiennes. Først nektet hun for episoden, men tilstod senere i et intervju med Daily Mail. Flyet var da på vei fra Darwin til Mumbai og hun fortalte at hun hadde bodd på hotell med Ralph i Mumbai.

 
Skrevet av: Maria K. Ebbestad og Beate K. for Kondomeriet
 
Kilder: Wikipedia, UsaToday, milehichclub, og BBC News.

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *