Det er vår i lufta, snøen smelter og asfalten er kommet til syne. Frem med asfalten kommer også alle de pene menneskene som hele vinteren pakket seg inn i parkas og store ullskjerf. Vi går lysere tider i møte og det kribler litt ekstra i blodet på de fleste av oss. Våren er tid flørt og forelskelse. Her har du noen supertips til vårflørten

 

Kroppsspråk og flørtende øyne

Over 65 prosent av flørten er det kroppsspråket som står for. Vis derfor med hele deg at du er sexy og selvsikker. På den måten blir du lagt merke til av det motsatte kjønn og øker sjansen til å få kontakt. Bruk blikket, å se ikke ned, vær glad og ikke redd for å vise det.

 

Ta kontakt med fremmede

Bruk blikket og smilet til å få kontakt, men respekter at ikke alle er interessert, og ta hintet før du sier noe. Ikke bruk standard sjekkereplikker, si noe som faller mer naturlig, ikke åpenlyse ting som du var lav. Spør om anbefalinger eller noe som får praten til å gå uten at den andre føler du presser deg på. Gi komplimenter på det du tror den andre er stolt av.

 

Tenk på beinstillingen

Beinstillingen viser hvor interessert vedkommende er. Står de på vei til å gå videre er det antagelig også det de ønsker. Er du i tvil kan du komme på en god unnskyldning til å bli borte i noen minutter og du vil fort merke om den andre ønsker mer kontakt når du er tilbake.

 

Legg fra deg flakkende blikk og fikling med håret. Så er det bare å hive seg ut i det strålende påskeværet og flørte så hett at is og snø smelter rundt deg.

 

Lykke til!

Skrevet av Maria K. Ebbestad

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *