Inspirasjon

Julegavekrise – Slik gjør du:

Den beste gaven kommer fra hjertet, hva med å gi av deg selv denne julen.

 

Nå banker julekvelden på døren hvert øyeblikk og har du ikke rukket å få skaffet gave til din kjære i år har vi noen forslag som kan redde deg:

 

1)      Gi han/henne en privat massasjetime

Du trenger noen telys og litt avslappende musikk, et par håndklær og en seng/sofa. Har du ingen massasjeolje i nattbordskuffen kan du ta noe fra kjøkkenskapet, for eksempel olivenolje eller solsikkeoljer. Trenger du noen massasjetips finnes det flere gode informasjonsvideoer på YouTube som gir deg et par hemmelige triks å imponere med.

 

2)      Lag en bedre middag til din kjære

Har du fryser kan det være du har et godt måltid liggende på lur. Om du trenger noen gode kokkeråd rundt det du har tilgjengelig i skapene, ta en snartur innom matprat.no. Dekk bordet med en fin duk, drikker dere vin kan du åpne en av vinflaskene og gi en velkomstdrink mens du forbereder siste finishen av middagen. Desserten kan dere jo ta på sengekanten…

 

3)      Gavesjekkhefte med kjærestetid

Du trenger litt papir, en saks, et par penner, en hullemaskin og litt pakkebånd. Klipp ut kuponger i passe størrelse, legg de i en bunke og lag et hull i det venstre hjørnet. Knyt pakkebåndet i hullet og vips så har du et hefte du kan lage diverse gavesjekker i.

 

Tips til kuponger:

–          Frokost på sengen

–          Massasjetime

–          Kinotur

–          Kaffedate

–          En bedre middag på favorittrestauranten

 

Alle Kondomeriets butikker holder åpent på julaften om du rekker en rask tur i butikken i morgen!

 

r

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *