Inspirasjon

Bestill et hotellrom i helgen!

Noen ganger kan alt som trengs for å gi sexlivet en piff være å ha sex et annet sted enn dere vanligvis pleier. Ha sex i et annet rom, ute, eller gjør det ekstra spennende ved å leie dere et hotellrom for dagen. Ikke bare er det en gylden mulighet til å komme ut av vante rutiner, men dere slipper å tenke på å vekke hverken barn eller naboer!

 

Nye omgivelser
Dempet belysning, nytt sengetøy og nye omgivelser bidrar til å gjøre kvelden enda mer sexy og romantisk. Og det er nettopp noe spesielt med å ha sex på et hotellrom i følge psykoterapeuten Ian Kerner. Et hotellrom er (som oftest) ment å være luksuriøst og sensuelt, rett og er derfor det perfekte rommet for å komme seg litt unna hverdagens rutiner og unne seg litt ekstra. Det lekre sengetøyet, de tunge gardinene, og det delikate badet kan sammen bidra til å øke dopaminnivået i hjernen som påvirker seksuell opphisselse. Så hvis du tidligere har blitt opphisset av å bo på hotell har du her forklaringen!

 

Tips til dagen:

Sjekk inn tidlig, og planlegg en hel dag hvor romantikken står i fokus. Bruk dagen på å gjøre ting dere ellers ikke gjør, som å spise lunsj ute på en sjarmerende cafè, eller å gå på kunstutstilling. Er det noe dere har hatt lyst til å gjøre lenge som dere har utsatt?

 

Kjøp en romantisk og pirrende gave til partneren din. Kanskje en nytt sett undertøy som hun må ha på seg under kvelden. Ønsker du å gjøre kvelden enda hetere? Hva med Intimate Teaser, en hendig klitorisvibrator som får plass i trusen. Be henne ta den på seg før dere skal spise middag, og start forspillet allerede under desserten.

 

Bestill bord på en romantisk restaurant, og bruk lang tid å å gjøre dere klar før kvelden. Finn fram finstasen, og kle deg opp for partneren.

 

Bruk tiden under middagen til å komplementere hverandre. Har dere hatt lyst til å prøve rollespill kan det sette en ekstra spiss på kvelden. Lat som at det er første gang dere treffes, og se hvor kvelden ender!

 

Pakk sammen kofferten, og planlegg en het aften sammen..

 

 

dame_hotellseng_1

 

Skrevet av Dorthea Berge

Kilde: The Huffington Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *