Vi nærmer oss påske og det er på tide og finne ut hva du skal fylle påskeegget til kjæresten med. Derfor har vi samlet noen favoritter og laget forskjellige spennende påskeegg både til han og henne i forskjellige størrelser for å gi del litt inspirasjon til hva nettopp DU vil fylle egget med.

 

Egg med mindre godteri og mer godsaker

Kutt godisen og fyll heller opp med andre godsaker som får deg mo i knærne uten å gi dårlig samvittighet. Det deilige med påsken er alle de etterlengtede fridagene som vi bare skal nyte med de vi er glad i. Enten dere starter dagen med vinteraktiviteter på fjellet eller gåtur og bypåske, har dere god tid til masse kos og pirrende lek. Fortell din kjære om noen av de vibrerende overraskelsene som venter i egget, for så og gjemme det. La jakten på egget begynne og gjør deg klar for en heftig påske.

 

Vi har samlet noen favoritter for å gjøre det enkelt for deg:

Dette bør du legge i påskeegget hans!

Dette bør du legge i påskeegget hennes!

 

Sjelden har det vært så deilig å dele et påskeegg:

Påskeegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *