De fleste tenker at det å eie et sexleketøy er ganske naturlig, andre tenker at det ikke er noe for meg. Mens noen forbinder det med å ha et problem, men er det egentlig slik?

 

Et sexleketøy er akkurat det du gjør det til selv, verken mer eller mindre. Vil du at det skal være din nye kjærlighet er den det, vil du at den skal være litt dirty så er den det. Det er du og dine fantasier som setter grenser, er ikke det pirrende? De aller fleste som handler sexleketøy har ikke et problem, men snarere tvert i mot. De ønsker å få et enda rikere sexliv med seg selv eller sin partner. De tør å ta ansvar for sin egen seksualitet, og det gir resultater.

 

Ekstra leken
Mennesker som tør og utforske sexlivet sitt har ofte en større nysgjerrighet, og en selvsikkerhet som gjør at de er mer åpne om sin seksualitet. Kanskje ikke åpen ut til alle andre, men åpne og ærlige til seg selv. Når en er trygg på seg selv og sin egen seksualitet kan dette gi et rikere sexliv i seg selv. Det er faktisk slik at mer enn hver tredje nordmann eier en vibrator, noe som sier mye om hvor langt vi har kommet.

 

Onani er farlig
Før sa man at onani var fy-fy, heldigvis har tidene forandret seg og vårt sexliv også. Onani er sunt for både kropp og sinn, når man onanerer produserer kroppen hormoner som virker beroligende og til og med smertestillende. Det styrker hjerte og kretsløp, virker positivt på humøret, stimulerer immunforsvaret positivt og reduserer angst og depresjoner. Onaner i vei!

 

Se hele utvalget av Kondomeriets sexleketøy her!

par_blikkontakt_slips_1

Skrevet av Beate K., Kondomeriet AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *