Inspirasjon

Gi en sexy nissestripp til din kjære!

Hva med en ekstra litt førjulskos og rollespill med din kjære?  Dette er sesongen for å utfordre hverandre. Kle dere ut som sexy nisser som ledd i forspillet, lat som dere er innesnødd og at dere må holde varmen med å nyte kroppsvarmen til hverandre. Eller hva med varianten at dere må strippe for hverandre for å gjøre dere fortjent til gavene fra nissen. Rollespill kan være pirrende og det er bare fantasien som setter grenser for hva dere kan finne på…

 

Her er våre strippetips
Dekorer rommet slik at det blir stemningsfullt, varm det opp så det blir behagelig å kle av seg. Før du går i gang med denne fantasien, er det en fordel å lære seg de sensuelle bevegelsene. Lær å rotere på hoftene, ved å bevege dem som om du rørte i en gryte. For å vifte på baken, setter du hendene på knærne, svaier ryggen, og lar baken svinger frem og tilbake. For å tilfredsstille hans puppefiksering, leker du med brystene dine, mens du ser ham i øynene. Øv litt på forhånd, så føles det mer naturlig.

 

Når dere starter, plasserer du ham i en komfortabel stol, i passelig avstand slik at han ser deg godt, men ikke får tak i deg. Holdningen din er viktig, prøv å strutte av selvtillit, med høyt hevet hode. Tenk på hvor sexy du er. Beveg deg etter musikken, berør håret ditt og få det til å svinge. Vis at du nyter dette.

 

Sexy med øyenkontakt
Hold øyenkontakten med ham mens du kler av deg. En bra striptease varer i tre sanger, så det er ingen grunn til å forte seg. Den første sangen skal få dere i stemning, under den andre tar du av bluse og bh, mens i den tredje beveger du deg sensuelt og rolig, til du vikler deg ut av g-strengen og kaster den på ham. Er du klar, kan du jo dra ham med deg ned på gulvet.

 

Fordelen med strippingen, er at nå har du kontrollen. Du kommer til å drive ham til vannvidd med dine bevegelser, og du merker nok opphisselsen selv også, så dette kan bli det forspillet du lenge har ønsket deg. Så er det tid for gavene…

 

Her finner du alt av sexy juleundertøy til showet!

sexy man Santa Claus

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *