Arkiv

Dette er årets favorittkalender!

La barnet i deg få overtaket og gled partneren din med en erotisk julekalender! I all sin helhet er det gøy å leke, litt krydder i hverdagen er viktig og sexlivets salt og pepper er en deilig massasjeolje og et glatt glidemiddel. Eller hva med begge deler i en? Du vil elske Kondomeriets nye massasje-glid. I en kalender til kjæresten er det kun fantasien som setter grenser for hva man kan glede hverandre med.

 

Felles julekalender
Lag en felles julekalender dere kan ha sammen og i all hemmelighet. 24 pakker i pent papir, rødt for henne og blått for ham. Man bytter på med å åpne hverandres gaver, hun får en overraskelse på tirsdag mens han får en lykkelig onsdag. Man trenger nødvendigvis ikke kjøpe gaver til kalenderen, men i stedet pakke inn små, personlige ”gavekort”. Hva med å gi bort en erotisk massasje? Eller et kvarters oralsex? Er hun glad i sjokolade kan du helle litt sjokoladesaus over henne og slikke henne til en julegave hun sent glemmer. Å krydre litt ekstra med frekt innhold kan gjøre nedtellingen til julaften enda litt mer interessant. Bare det å vente tålmodig til barna er i seng, slik at kalenderen kan åpnes, kan tirre og pirre lenge før man river av papiret…

Tips for å komme i gang:
Gavekort du kan lage selv:

  • Massasje av ryggen, hender, skuldre eller nakke
  • Et varmt og deilig bad med påfølgende intim massasje
  • Oralsex, eller oralsex med en liten vibrator i tillegg
  • Heftige kyss og kiling på armen eller ryggen
  • Private sengevalstimer, med deg som lærer
  • Nye sex stillinger

 

Gavetips til julekalenderen:

 


Slik overrasker du på julaften:

Gi din kjære en morgengave, da vel! Fordelen med en liten overaskelse på morgenkvisten er at du slipper å åpne julepresangene fra kjæresten med hele familien som vitner. Om du ikke vil gi gaven på morgenkvisten kan du gjemme julegaven under sengen slik at dere har en spennende ekstragave når gjestene har dratt og roen har senket seg i huset.

 

Julegavetips:

Til henne: Womanizer, Rabbit vibrator, kjærestepakke (vibrator og massasjeglid) eller orgasmekrem.

Til han: Mastruberingssett, penisring med vibrasjon,  date kit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *