Inspirasjon

Slik har du sex i en heis

Det å ha sex i en heis krever nerver av stål og det å komme unna med det krever god planlegging.

 

Dere har ikke tid til å ta av lag med klær, så buksebelter som er vanskelige å løsne, trange bukser og sko med snøring er uaktuelt. Velg i stedet romslige bukser, store skjorter det er lett å få hendene opp under, flagrende skjørt som kan løftes opp og sko som kan sparkes av. Husk at kan være greit og ikke kle seg helt naken om dørene av en eller annen grunn skulle gå opp.

 

Velg en stående stilling som gjør en av dere i stand til å holde inne knappen som holder dørene lukket. Pass på at dere holder hendene og andre kroppsdeler borte fra knappen merket “nødhjelp”. Det kan nemlig fort bli en pinlig opplevelse å ha hele seansen på høyttaler. I tillegg kan det være greit å slenge et plagg over overvåkningskameraet.

 

Nå bør dere ha minst tre til fem minutter til rådighet før noen banker på. Nyt spenningen ved å kunne ha dampende sex helt offentlig.

 

Om døren skulle gå opp og noen står der, legg ansiktene i panikkfolder. Dere ble sperret inne! Takk og lov for at noen reddet dere! (Knis)

Kilder: En kjapp en av Tracey Cox, Beate K. – Kondomeriet

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *