Inspirasjon

Ny Fifty shades of Grey-bok om kun 2 uker!

Ja, du leste riktig. I går offentliggjorde forfatteren E.L James at hun har skrevet en ny bok i Fifty Shafdes of Grey-serien. Denne gangen skal vi få historien gjennom øyene til Christian Grey. Boken lanseres med 18. juni som forøvrig også er Mr. Grey sin bursdag.

– Christian er en kompleks karakter, og leserne har alltid blitt fascinert av hans begjær og motivasjon, samt hans brokete fortid. Og som alle som har vært i et forhold vet, er det alltid to sider av en sak, skriver James på hjemmesiden sin.

Den populære bokserien har solgt over 100 millioner eksemplarer og da filmen til den første boken hadde premiere i februar i år hadde kinoer over hele landet forhåndsolgt billetter som aldri før.

Forfatteren hadde også laget en egen leketøysserie som selges her på Kondomeriet. Serien har i likhet med bøkene vært meget populær, men da filmen kom satte vi salgsrekord og økte salget av Fifty Shades-varer med over 200 prosent.

Nå gleder vi oss veldig til å lese den sensuelle historien fra Mr. Grey sitt perspektiv, og regner med det er flere som gjør det samme!

FullSizeRender

2 thoughts on “Ny Fifty shades of Grey-bok om kun 2 uker!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *