833x247_Nettfavoritt_Facebook-Instagram_Bannersiden

 

Vinn også en gavepakke til 6000,-
Vi ønsker å gjøre ekstra stas på de som stemmer på Kondomeriet, og trekker derfor i tillegg ut en vinner som får en gavepakke til en verdi av hele 6000 kroner! Liberator Wedge rampen, We-vibe parvibrator, Fleshlight og orgasmekrem er bare noe av det du får i pakken til en verdi av 6000 kroner!

 

Ekstrapremie:

Alt du trenger å gjøre for å vinne gavepakken er å ta et skjermbilde når du stemmer på oss. Send oss dette bildet sammen med navn og adresse til konkurranse@kondomeriet.no. I tillegg til hovedpremien, trekker vi også ut 10 stykker som får 2 kinobilletter hver til Fifty Shades of Grey.

 

STEM PÅ OSS HER!

 

(Du kan stemme fra 6. mars til 6. april)

bilde 4
Hjelp oss å komme først over målstreken!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *