Inspirasjon

Gjesteblogg fra sjefen: På eroFame messen i Tyskland

bilde
Sofie i møte med leverandøren av We-Vibe. Vi gleder oss til å vise dere den nye We-viben i butikkene våre snart!

 

Da er jeg tilbake på kontoret etter hektiske dager på en av årets store messer i bransjen, eroFame.
170 leverandører av sexleketøy, oljer og glidemidler, undertøy og ellers hva hjertet måtte begjære, møtes årlig i Hannover for å vise frem nyheter og bestselgere til alle oss shoppelystne innkjøpere. Det er intensive dager, og faktisk ikke mulig å rekke over alle stands i løpet av de 3 dagene. Men nå skal sant sies at heller ikke alt er like interessant.

 

Nye Sqweel kommer snart i butikken - gled dere!
Nye Sqweel kommer snart i butikken – gled dere!

I løpet av disse 3 dagene og messens totale åpningstid på 21 timer har jeg vært på over 30 møter. Det går rett og slett i ett! I tillegg er det sosiale sammenkomster som også er viktig å være på, man møter mange potensielle leverandører og får mange gode tips på både produkter og leverandører fra andre i bransjen.
Like viktig på en slik messe er faktisk å møte leverandørene, og på en måte føles det som om en treffer igjen gamle venner – noen av kontaktene mine har jeg kjent i over 20 år. Man har blitt voksne sammen, sett venner i bransjen gifte seg, få barn, noen skille seg, noen holder ennå sammen, og noen har vel ennå ikke blitt voksne. Uansett er det alltid utrolig god stemning, mye latter og gode samtaler.

 

Oktoberfest. Felles sosialt arrangement for alle utstillere og deltagere på eroFame 2013
Oktoberfest. Felles sosialt arrangement for alle utstillere og deltagere på eroFame 2013

Det kommer også i år flere nyheter i tiden framover, selv om de fleste leverandørene har forhåndslansert sine nyheter i år. Men gled dere til We-Vibe 4, spennende miljøvennlige produkter i keramikk, flere naturtro leketøy i myke materialer, kraftige vibrerende egg og nyheter for menn fra Fleslight bare for å nevne noe.

 

bilde 1

– Merethe –

 

1 thought on “Gjesteblogg fra sjefen: På eroFame messen i Tyskland”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *