Inspirasjon

Tre tips til deg som ønsker å holde ut lengre i senga!

Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

 

Sliter du med for tidlig utløsning, og skulle ønske du holdt ut litt lenger? Noen ganger gjelder det bare å finne en riktig teknikk som gjør deg mange ganger mer utholdende!

 

 
I følge undersøkelser sliter hele 30-40 prosent av seksuelt aktive norske menn med for tidlig utløsning. Men på hvilken måte kan man få bukt med dette problemet?

 

 
Viagra og Levitra har i følge forskning en effekt i å hjelpe de som kommer for tidlig, men det er ikke slik at det er mirakelkuren. For selv om forskerne er enige om at det er en sammenheng, er det vanskelig å si om den har en faktisk påvirkning i og med at den ikke ble testet opp mot placebo. Så hvis du er ute etter å få litt ekstra tid under hyrdestunden, trenger du ikke en respet, men heller følge disse tre tipsene.

 

 
Stopp og start metoden
Du må venne deg til å bygge opp spenningen der du nesten oppnår klimaks. Start stimuleringen, når du merker du blir alt for opphisset, før du når «point of no return» holder du opp en liten stund. La oppholdet vare i fem til ti sekunder, slik at opphisselsen demper seg. Gjenta øvelsen et par ganger og slapp av.

 

 
Klemmeteknikk
Når du kjenner at du nærmer deg orgasme, stans stimuleringen og klem rett nedenfor penishodet. Det mest effektive er å klemme på undersiden av penisen der urinrøret løper, da det stanser utløsningen. Gjenta metoden noen ganger før du når klimaks.

 

 
Kondomet er den beste hjelper
Ikke bare beskytter kondomet mot uønskede kjønnssykdommer, det hjelper deg faktisk også med å holde lenger, fordi det gjør penis mindre følsom. Prøv deg frem med ulike typer, jo tykkere kondomet er, jo mindre følsom blir man.

 

Kilde: Livsstil.no.msn.com

1 thought on “Tre tips til deg som ønsker å holde ut lengre i senga!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *