Bilde: Colourbox

Bilde: Colourbox

 

Er du blant dem som tviholder på de store, hvite trusene eller ifører deg uformelige nattøy som oser av nei-ikke-i-kveld-kjære?

 

Et tips for å beholde spenningen i forholdet er å kvitte deg med disse turn-off remediene så fort som mulig. Det er mulig du ikke tenker over det, men hvordan du kler deg innerst på kroppen, påvirker i høyeste grad hvordan partneren din ser på deg ellers også.

Mange par har problemer med dette, enten det gjelder usexy undertøy, stygge t-skjorter eller frastøtende pysj. Slike kleskonflikter krever at dere inngår kompromiss. Ikke la prinsippene styre dere, tenk over at den andre faktisk kan ha rett. Uansett burde du jo ønske å virke tiltrekkende, ikke frastøtende på partneren din.

 

Er det du som har dette problemet med kjæresten, kan du jo ta saken i egne hender, og gå til innkjøp av nye t-skjorter, boksershorts, blondeundertøy eller en sexy nattkjole. Så blir kanskje terskelen for å kaste de grufulle gamle plaggene litt lavere.

 

Dere kan også kikke på sexy undertøy sammen, enten i butikker, kataloger eller på Internett, og gjøre anskaffelsesprosessen til en pirrende invitasjon til noe mer. Trenger dere inspirasjon har vi samlet lekkert undertøy her.

 


Hvor viktig syns du det er med fint undertøy?

Kilde: msnbc.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *