Sexy intimbarbering

Ta det hele til nye høyder ved å barbere eller intimfrisere kjønnet til hverandre, som en del av et hett forspill. Alt dere trenger, er en personlig hårtrimmer eller en barberhøvel med nytt blad, en god barberkrem og en etterbarberingskrem.

Legg dere ned på baderoms-gulvet etter en varm dusj, eller legg et varmt håndkle over området som skal barberes for og mykgjøre hårene i forkant. Ha på barberkremen og vent et par minutter til kremen har fått virke på hårrøttene.

Bruk en mild barberkrem uten særlig parfyme når du skal bruke den i underlivet, så slipper man å få irritasjon i etterkant. Smak & Behag mild barberkrem er helt super til intimbarbering da den er mildt parfymert og ikke skummer, den bare legger seg rundt hårrøttene og gjør barberingen lett som en lek. Og man har full kontroll når man ønsker å frisere en sexy frisyre.

Dersom du heller ønsker å bruke en hårfjerningskrem finnes det milde merker på markedet som egner seg bedre til intime soner, enn andre sterkere merker. Blitzblank har vært en bestselger hos oss i flere år, og anbefales av flere faste kunder.

Bilde: Colourbox

Kremen fordeles på det området man ønsker, så venter man i 10 -20 (30 dersom du har sterke hårrøtter). En liten plastskrape følger med for å skrape av hårene og kremen.

Skyll godt med vann etterpå og ha på litt Unirens antinuppekrem, så slipper du irriterende røde nupper.

Nå selges også unirens og barberkrem til pakkepris!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *